Crossclimate 24 mevsim için öneriniz var mı arkadaşlar
Michelin PilotSport 4 aldım ben gayet memnunum.Arkadaşlar selam. 2016 model Golf 7 (Comfortline) aracım var. Araçta-muhtemelen fabrika çıkışında takılan- "Goodyear" marka yaz lastikleri var ama lastik ustası lastiklerin artık ömrünü tamamlamış olduğunu söyledi. "Yaz" lastiği için kıymetli tavsiyelerinizi yazar mısınız?
Teşekkür ederim.
Yerinizde olsam, 3 e 5 e bakmadan ivedi bir şekilde her ne marka ise lastiklerimi alırdım, Dolar almış başını gidiyor ve korkarım daha da artacak, sonra çok daha fazla paralar vermek zorunda kalırsınız.Fiyatlar çok uçuk falken ziex310 uygun gibi onun yerine Continental alsam 1000 lira fark atıyor falkenide bayağı öven var ucuza kaçmak istemiyorum aslında satıcı arkadaşla da bayağı tartıştık bu konuda lastikler pert ben lastikten tasarruf etmek dedim ama çokta kötü bi marka değil anladığım kadarıyla aslında kışa kadar durup kışlık alıyım yazlıkları sonra alıyım diyorum ama üstündekiler beni idare edecek mi onu bilmiyorum 2 tane 5 yillik var onlar neyse de diğerleri 7 ve 9 yıllık
yerinizde olsam yazlıkları derhal temin ederdim.kışlık içinde temmuz ağustos gibi 2.el bakardım. aracını satan kışlıkları elinde kalan çok satıcı var. forumda da satan olacaktır yüksek ihtimal. kayseri gibi kışların ağır geçtiği bir ilde 4 mevsim şahsi düşüncem mantıksız olur. sürekli araç kullanıyorsanız söylediklerim bir düşünün derim. ama lastik almak için 1 gün bile oyalanmayın. fiyatlar hep yukarı gidecektir nitekim.Fiyatlar çok uçuk falken ziex310 uygun gibi onun yerine Continental alsam 1000 lira fark atıyor falkenide bayağı öven var ucuza kaçmak istemiyorum aslında satıcı arkadaşla da bayağı tartıştık bu konuda lastikler pert ben lastikten tasarruf etmek dedim ama çokta kötü bi marka değil anladığım kadarıyla aslında kışa kadar durup kışlık alıyım yazlıkları sonra alıyım diyorum ama üstündekiler beni idare edecek mi onu bilmiyorum 2 tane 5 yillik var onlar neyse de diğerleri 7 ve 9 yıllık
Falken dört mevsim olarak iyi bir lastik değerleri de güzelFiyatlar çok uçuk falken ziex310 uygun gibi onun yerine Continental alsam 1000 lira fark atıyor falkenide bayağı öven var ucuza kaçmak istemiyorum aslında satıcı arkadaşla da bayağı tartıştık bu konuda lastikler pert ben lastikten tasarruf etmek dedim ama çokta kötü bi marka değil anladığım kadarıyla aslında kışa kadar durup kışlık alıyım yazlıkları sonra alıyım diyorum ama üstündekiler beni idare edecek mi onu bilmiyorum 2 tane 5 yillik var onlar neyse de diğerleri 7 ve 9 yıllık
225 tabanlı lastik miGolf 8 sahipleri Nexen'lerinden memnun mu? VW boşuna fabrikada takmaz sanırım...
2022 üretimi tanesi 837 TL'ye A yakıt verimliliği olan buldum; almayı düşünüyorum.
Hayırlı olsun., üretim tarihi ve yeri neresi.?Bugün gittim conti premium contact 6 aldım Continental bayiiden Eco contact varmış yakıt ekonomisi açısından daha iyi dediler ama nette baktım kimse ecolari tavsiye etmiyor fiyatta aynı 5200 lira 9 taksit olarak aldık bakalim
biraz daha araştırayim dedim ama 2 yere gittim ikiside 1 Haziran'da zam gelecek yüzde 10 15 gibi sanırım bir an önce al dediler zaten dolarda durmuyor bu şekil oldu