Akif Nalca
Üye
Ben de lastik konusunda hiç maceraya girmeden primacy 4 aldım 6 ay önce. Konfor ve sessizliği önemsiyorsan tavsiye ederim.
Kesinlikle karşılar.Merhaba arkadaşlar, yaz lastiği alma aşamasındayım. Kış lastiği olarak Michelin Alpin 6 kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Hızı sevmeyen bir kullanıcı olarak konfor ve sessizlik beklentisiyle Michelin Primacy 4+ düşünüyorum.
Bu sayfadaki son yorumlarda da olumlu ifadeler kullanılmış. Sizce konfor ve sessizlik beklentimi karşılar mı? Görüşlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler...
Değerli görüşünüz için teşekkür ederim.225 55 16 nokian wetproof kullanıyorum yaklasik 4 aydir. Sessizlik, fren mesafesi cok tatminkar ama anlamadigim bir şekilde asfaltta cok sarma yapiyor. İslak zeminde de fren mesafesi cok iyi bu arada.
(2 adet kışlık lastik alsam sıkıntı yaşarmıyım) demişsiniz.,Arkadaşlar benimde bir kaç sorum var yeni aldığım golf 7 de 17 inç Dijon jant var stepne hiç kullanılmamış fabrika çıkışı ama 16 inç lastik patladı diyelim 17 nin yanına 16 taksam araçta sıkıntı olur mu deneyen yada bilgisi olan varmı yoksa stepne iptal şuan
17 den 16 ya geçmeye gerek varmı 17 Ler kalsın mi?
Lastikler pert durumda farklı farklı markalar kimisi 9 kimisi 7 yıllık bunlara lastik almam lazım 225 45 17 var üstünde maddiyat sebebiyle şu anlık lastik alamadım uygun ama dandik olmayan lastik önerir misiniz
Bu arada Kayseri'deyim malum kışin lastik istiyor illaki eski aracımda 4ü de kışlıkti ama buna önlere 2 adet kışlık taksam çok sıkıntı yaşar mıyım maliyet epey artıyor haliyle bide yılda 2 sefer 4er 4er sürekli lastik değiştirmek hoşuma gitmemeye başladı
Arkadaşlar selam. 2016 model Golf 7 (Comfortline) aracım var. Araçta-muhtemelen fabrika çıkışında takılan- "Goodyear" marka yaz lastikleri var ama lastik ustası lastiklerin artık ömrünü tamamlamış olduğunu söyledi. "Yaz" lastiği için kıymetli tavsiyelerinizi yazar