Hiç bakmadım ne kadar bastıklarına ama 500 km sonra kontrol için tekrar gideceğim. O zaman bakarım yazarım.Tekrar hayırlı olsun. Beklentiniz doğrultusunda uzun süre memnun kalacaksınız diye düşünüyorum.
Merak ettim, lastikçi kaç PSİ hava bastı?
Aslında ben de araştırırken bu değerleri görmüştüm ve sessizlik istediğim için 68 dB değeri için Primacy 4 almaya karar vermiştim ama lastikçiye gidip sipariş verirken A A/A/70 değerleriyle geldiğini öğrendim. Lastikçi de iyileştirme yapmışlardır falan dedi. Ben de çok takılmadım.@ozk991 Aynı lastikten bende 3 ay önce aldım. Ancak lastik değerlerinde farklılıklar var benin yakıt B ses değeri ise 68 desibel 225-40-18 ebat. bir önceki brigstone lastiklerim taş gibiydi bütün yolu içerden hissediyordum. Ses desen çok gürültülüydü. Bu lastikler gerçekten onlara göre çok kaliteli ve sessiz lastikler.
Sizinkinin değerleri neden farklı anlamadım. Ayrıca bu lastikler yağmurlu havlarda mükemmel yol tutyor ben çok şaşırmıştım arada hala şaşırtıyor.
Onu da kullandım hocam. Ondan da memnundum ama çok ses yapıyordu. Tek sorunu ses olduğu için Michelin tercih ettim bu sefer.Tek kelime tavsiye: Continental ContiEcoContact 6
Petlas'ı bilmem ama düşük bütçe için falken ziex ze310 ecorun veya kumho hs51 öneririm.merhaba, petlas pt515 hakkında yorum yapabilir misiniz ? malum fiyatlar..
Lastik ölçüsü ve bütçeyi bilirsek herkes ona göre daha sağlıklı tavsiye verebilir.merhaba, petlas pt515 hakkında yorum yapabilir misiniz ? malum fiyatlar..
205 55 16 ebatlar. çok kişi nokian demiş sanırım nokian alabilirimLastik ölçüsü ve bütçeyi bilirsek herkes ona göre daha sağlıklı tavsiye verebilir.
Powerprof 17 ölçüden başlıyor, 16 için werprof var, ona da iyi diyenler vardı fakat ben baktığımda olumsuz yorum da çoktu wetprof için, bir araştırın yine de205 55 16 ebatlar. çok kişi nokian demiş sanırım nokian alabilirim