- İsim
- Cevahir
Hayırlı olsun, kazasız belasıl güzel günlerde kullanırsınız inşAllah
Amin cümlemize hayırlı olsun teşekkür ederimHayırlı olsun, kazasız belasıl güzel günlerde kullanırsınız inşAllah
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanınbence ilk işiniz jantlarla ilgili olsun bu jantları kışlık lastiklerde kullanıp yazlık olarak dijon jant takabilirsiniz aracın görünümünü fazlasıyla değiştirecektir.Cam filmi de çekilince beyaz renkle uyumu fazlasıyla güzel olur.Merhabalar,
Bende ikinci elden bir golf sahibi oldum. Yılllardır sürüp giden heves nihayete kavuştu. Aracı aldığım gün hevesini alamadan memlekette darbe oldu
Araç, alım gücümün ancak yetebildiği Golf 7 midline plus 2014 dizel manual model beyaz renk. Araca ekstradan hız sabitleyici takılmış. Bunun dışında jantlardaki etiket dahi sökülmemişti. Yani sıfır haliyle duruyor.
İlk işim ender elektronikte park sensörü taktırmak olacak. İkinci olarak camlara film ve kaputa koruma filmi çektireceğim.
Sağda solda gördüğüm yakışıklı golflere çevirebilmek için çokta astronomik rakamlara çıkamayacağımı belirterek bana neler önerebilirsiniz ?
Araç resimde ki gibi
ön panjur çıtası ve istediğin jant görünümü tamamen değiştirir, ama bu haliyle de yeterince güzel, hiç bir şey yapmadan da kullanabilirsiniz...Merhabalar,
Bende ikinci elden bir golf sahibi oldum. Yılllardır sürüp giden heves nihayete kavuştu. Aracı aldığım gün hevesini alamadan memlekette darbe oldu
Araç, alım gücümün ancak yetebildiği Golf 7 midline plus 2014 dizel manual model beyaz renk. Araca ekstradan hız sabitleyici takılmış. Bunun dışında jantlardaki etiket dahi sökülmemişti. Yani sıfır haliyle duruyor.
İlk işim ender elektronikte park sensörü taktırmak olacak. İkinci olarak camlara film ve kaputa koruma filmi çektireceğim.
Sağda solda gördüğüm yakışıklı golflere çevirebilmek için çokta astronomik rakamlara çıkamayacağımı belirterek bana neler önerebilirsiniz ?
Araç resimde ki gibi
Fiyatlara müdahale etmem lazım@yusuf
Listeye bir kaput filmi ve spoiler ekleyerek şöyle bir fiyat listesi çıkardım.
1. Cam filmi ve kaput koruma 800 TL
2. Direksiyon tuş takımı 1300 TL
3. Krom egsoz (belki en son şimdilik istemiyorum.)
4. Krom pedal seti (belki en son şimdilik istemiyorum.)
5. Sis farı 850 TL
6. Bluetooth medya cihazı 990 TL
7. On arka park sensoru 1650 TL
8. 17 inç jant - Dijon 1900 TL
9. Kaliper kırmızı boya (istemiyorum)
10. Ayak aydınlatma (istemiyorum)
11. Spoiler 670 TL
Şu haliyle : 8160 TL yapıyor.
Haliyle aracında highline dan farkı sadece beygir gücü kalıyor sanıyorum
Parçaları sen alırsan olur alacağın zaman bakarız çinden@yusuf
tuş takımı nasıl 800'e nasıl hallolur ? Bu konuda kim yardımcı olabilir bana ?
Hem Ender hemde Abdullah Bey ile görüştüm. ikiside 1300 fiyat çekti bana.