hocam hayırlı olsun güle güle kullanın benim aracta 15 kılometreydı aldığımda
Araç tanıtımı çok gergin geçti daha gezemedim tadına varamadım ama içi beklediğimden çok genişHocam tüm gerginlikler geride kaldı mı [emoji4]Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim hayırlı olsun inşallahhocam hayırlı olsun güle güle kullanın benim aracta 15 kılometreydı aldığımda
Hayırlısı olsun Hocambende 1.4 tsi highline ek olarak tunsten gri , panaromik cam tavan , 18 inç durban jant , u led ,keyless entry eklettim merakla bekliyorum çok heycanlıyım inş mart ortasında geliyor aracı alır almaz yaptırmam gereken neler var yardımcı olursanız sevinirim
tesk ederim merakla bekliyorum acaba ilk olarak neler yapmam gerekir aracaHayırlısı olsun Hocam
İlk yapmanız gereken lastik satan bir yere giderek lastiklerin havalarını sürücü kapısı içerisindeki gibi ayarlamak.tesk ederim merakla bekliyorum acaba ilk olarak neler yapmam gerekir araca
Birazda sizin sayenizde teşekkür ederim.@Beşiktaş1903
Değerli Mustafa Hocam;
Bir anlık öfkenize yenilip ve yıllar boyunca içinizde uhdeyi taşıyıp da sonunda yine Golf almak varken..
Siz öfkenize yenilmeyip keyfinize kimseleri eriştirmeyip ulaştınız ya....
şimdi keyfini sürmek keyifle sürmek kaldı Golf'ünüzü.
hayırlı olsun. güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
Maşallah:masallah:
Teşekkür ediyorum babamın tiguan ile gidip golf ile döndüm ön konsol kalite algısı tiguan dan iyi, çok kullanamadım daha bakalım@Beşiktaş1903hayırlı olsun kardeşim allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ilk gözlemlerini bekliyorum [emoji4]
Ben n11 den aldıklarımı iptal ettim beklemiyordum led li olmasını, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim@Beşiktaş1903 hocam tekerine taş değmesin inşallah benim araçta led makyaj ayna aydınlatması yoktu
ampul alıp kendim taktım oda güzel oldu çok estetik duruyor
: