okanceliks
Üye
- İsim
- OKAN
Bütçe zorlanıyorsa acele etmeyin hocam. Ne kadar az kredi okadar iyi@yusufuzun uzun düşünmelerimin sonucu olarak yarın bayi indirimi istiyicem 3 bin TL indirim yaparsa düşünmem yoksa 1-2 ay ertelerim artık zorlarsak patlıyacak gibiyim sevineniyorum şuan içimde bi huzursuzluk var yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik mayıs-haziran gibi düşünebilirim hocam
Hocam satış temsilcisinin dediğine inanmayın. Onlar satmak için der genelde. Euro artmazsa ciddi zam olmaz hazirana kadar bence.@yusufhocam bişey sorucam sizler daha iyi bilirsiniz yazın bu fiyatlar ne kadar yükselir mesela şuan alıcağım araç 67.700 liste fiyatı en falzla 70.000-71.000 mi olur ?tabi bilemeyiz neyin ne olucağını ama düşmeyecek gibi sürekli çıkıyor bugünde alturda konuştuğum satış temslicisi Yüzde 1.5-2 civarı mart ayında yükseliceğini söyledi belliki sürekli çıkıyor aracın fiyatı altın değerinde oldu tahmini o civarlar mı olur
Hocam sigorta yi sormuş sunuz hemen mi yaptirmaliyim yoksa zaman varmı diye bende onu cevaplamistim.@brkylmzneyi hocam anlayamadım peşinattan mı bahsediyorsunuz ?
Aracınıx şimdiden hayırlı olsun Hocambende 1.4 tsi highline ek olarak tunsten gri , panaromik cam tavan , 18 inç durban jant , u led ,keyless entry eklettim merakla bekliyorum çok heycanlıyım inş mart ortasında geliyor aracı alır almaz yaptırmam gereken neler var yardımcı olursanız sevinirim