ismail hakkı
Üye
- İsim
- bahaddin
Cok ilginc olmus. Oncesinde boyle birsey ile karsilasan duymadim. ST elindeki hazir yani bayiye getirip plaka islemlerini hallettirdigi araci teslim etmek icin randevu verir.hep kendini saglama alir. Depodaki arac icin ona gore oteler zamani. Cunki ST lerin teslim ajandasi vardir. Bence bu iste bir bit yenigi var. Arastirilmasi lazim.Ben daha önceki mesajlarda belirttim şanssızım otobüs biletini aldım ankaraya gidecem bir telefon sizin araç cumaya kaldı yok tırdan geç indi şöyle böyle vs.. ben soğudum ya iade vazgeçme koşullarını sordum yarın banka ile görüşülecek, kısmet değilmiş mümkünse almayacam küstürdü bu st beni bide amcanızın yakın arkadaşıyım diyip iyice çıldırttı beni Sent from my D6503 using Tapatalk
Hocam büyük talihsizlik olmuş. ST'den yanan biletiniz ve yaşadığınız üzüntü için ekstra indirim talep edin ya da size en esaslısından birkaç hediye versinler. Böyle bir olay için golften vazgeçilmez. Bir daha düşünün derim hocam. Arabayı çalıştırdıktan sonra tüm olan biteni unutacağınıza eminin.Ben daha önceki mesajlarda belirttim şanssızım otobüs biletini aldım ankaraya gidecem bir telefon sizin araç cumaya kaldı yok tırdan geç indi şöyle böyle vs.. ben soğudum ya iade vazgeçme koşullarını sordum yarın banka ile görüşülecek, kısmet değilmiş mümkünse almayacam küstürdü bu st beni bide amcanızın yakın arkadaşıyım diyip iyice çıldırttı beni Sent from my D6503 using Tapatalk
Değerli Hocam;@yusufteşekür ederim yusuf hocam kasko bedelinin sadece bu senelik mi çekiyor yoksa 4 yıl boyunca yenilenicekmi ? Birde 48.000 tl aracın peşinat tutarı nekadardır murat hocam hesaplamalarda yanlışlık yapılmış dedi ama aracın normal bedeli 71.600
ötvsiz bana gelişi 48.000 tl ne kadar peşinat vermem gerekiyor benden 15.000 istendi yusuf hocam tekrar teşekürler
Farklı bir durum yoksa taşıt kredilerinde %25 peşinat zorunlu olarak biliyorum. Bankalar en fazla %75'ini fonluyor. Bunu da proforma faturaya göre yapıyorlardır.@silvershadowsayın hocam araç bana 48.000 TL ye geliyor yani bu tutar üzerinden teslim edilicek şimdi 48.000x%30 =14.400 peşinat fiyatı satış temsilcisinin söylediği fiyata çıkıyor murat hocam eğer peşinat tutarı 10.000 tl gibi bi rakama düşüyorsa zil takar oynarım bayağı işimi görür inşallah yanlış hesaplanmıştır [emoji4]