Bir an gözümde yanlış canlandı.@Terms alt alta hız sınırları aynı ise muhtemelen biri daha sonradan düzeltilmiştir.
Daha önce 50 ve 70 olan yerlerde 82 olarak değiştirilmişse her ikisine de aynı yapmışlardır.
Aksine bahsettiğim tabelalar karadeniz otoyolunda. Yanı bölünmüş yol normal hız sınırı 110km/sBir an gözümde yanlış canlandı.
Sadece otomobil için 82 tabelası var. Tamam.
Acaba ağır vasıta girmeyen bir yol mu acaba. Sadece araba koymuşlar.
Hocam aracı çeken trafik memuru kanunun kaç metre olduğundan bile bihaber. 30 metre diyor, kanunu gösterdim, öğrendi. Durağa gelmeden ve durak sonrası 15 metre diyor kanun, 15 metre geride durak başlangıç tabelası da zorunlu ama tabela da yok. Fotoğrafları gösterdim, ayıptır dedim, sonra sessizlik oldu. Emir kulu belli ki. 50 araç çekeceksin bugün diyorlar kota koyuyorlar belli ki onlar da çekiyor işte.@erty Geçmiş olsun hocam,görünüşe göre haklısınız itiraz etme hakkınız yok mu cezaya?
demek almanyada da park sıkıntısı var hocam ben arabayı çıkarmaya korkuyorum yer bulamıcam diye bu arada geçmiş olsunSalı günü, akşam eve geç döndüğüm için haliyle park yeri bulamadım. Bizim bu mevkii de ciddi anlamda park sıkıntısı var. Park ettiğim yer, yön işaretlerinin üzeriydi. Yani ceza haklı. Ama maalesef dediğim gibi bazen mecbur kalıyor insanlar yasak yerlere park etmeye.
Ekli dosyayı görüntüle 42695
binaların çoğunda otopark yok sanırım, bir de sizde silecek kaldırma sökme, yumurta atma falan yapıyorlar mı@furkanmk7 evet hocam maalesef bizde de park sıkıntısı var. Ben de aracı çoğu zaman çıkartmaya çekiniyorum park yeri bulamıyacağım diye. aslında semtten semte değişiyor benim oturduğum semtte daha çok yaşlılar oturduğu için arabalarını sadece alışverişten alışverişe kullanıyorlar küçük yani bizim sokakta park yeri hiç boş almıyor diyebilirim.