Kim Nerede, Nasıl Ceza Yedi ?

Evet, Polis teşkilatını güçlendirme vakfı ve devletimize bağışımızı yaptık çok şükür.

Ne kadar trafik kuralları konusunda bilinçli ve dikkatli bir sürücü olsanız da, bir şekilde alınacak o bağış. 😊

1- Aracımın ucu noktası noktasına kırmızı çizgiye tekabül ediyor.

2-İETT Durak başlangıç tabelası YOK.

3- Bu duraktan otobüs GEÇMİYOR. Evet bildiğiniz geçmiyor.(Güç Kardeşler Anadolu Lisesi durağı, Çekmeköy)

Otobüs geçmeyen atıl durakta tabelaya mesafemi metre çıkarıp ölçmedim diye ceza yedim ve aracım çekildi.

Ben oradayken otoparka 15 dakika içinde 3 araç getirdi çekici. Birini bıraktığı gibi kaptırıp geri gidiyor.

Demem o ki, devletimize bağış yapmak benzersiz bir iç huzuru sağlasa da, bu aralar dikkat edelim dostlar 🙂

Selamlar.

Ekli dosyayı görüntüle 42663

Ekli dosyayı görüntüle 42669
Öncelikle geçmiş olsun.

Bu iki fotoğrafı incelediğimde siz kırmızı çizgiyi yanlış yere çekmişsiniz.
Ön tekeri ortalayıp çekmeyeceksiniz.
Üstteki fotoğrafta sizin ön teker yol çizgisinin bitimi ile duruyor, aracın burun çıkıntısını da hesap edersek ikinci fotoğraftaki kırmızı dobloya aracın önü değer yada değmeye milimler kalır. Sizin çizgi hatalı gözüküyor malesef.

Ancak buna rağmen uyarılmadan ceza yazılması hele bir de çekilmesi çok ayıp ve yazık olmuş

Tekrar geçmiş olsun.

@furkanmk7 silecek kaldırma olayı bana yaptılar 3 gün art arda kendi binamin önünde hemde 4.gun yazı yapıştırdım silecege "bu sileceği kaldırdığında üstüne oturmayı ihmal etme diye" o gün bugün daha kalkmadı silecek :D
en sonunda o olucak hocam da başıma iş almak istemiyorum :D  

@furkanmk7 aynen hocam, çoğu bina eski yapı olduğu için garaj yerleri yok. Yanlış park ettiğine  arka sileceği kaldırıyorlar,ön sileceklere dokunmuyorlar, yada ön cama "Scheisse geparkt" ( B*k gibi park etmişsin) stickeri yapıştırıyorlar :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@furkanmk7 aynen hocam, çoğu bina eski yapı olduğu için garaj yerleri yok. Yanlış park ettiğine  arka sileceği kaldırıyorlar,ön sileceklere dokunmuyorlar, yada ön cama "Scheisse geparkt" ( B*k gibi park etmişsin) stickeri yapıştırıyorlar :)
Ahha bir de sticker yapıştırıyorlar demek ayılığın medeni hali olsa gerek 😅

Eveeet saniyelik bile olsa yakalandığında affetmeyen bir sistem. =) sadece 5-10 saniye whatsapp'tan gelen sesi iletiyi dinlerken otobanda sivil polislere yakalandık. Cezası ağır oldu tabi. Onca insan görüyorum göstere göstere kulağında telefonla araç kullanan, onlara denk gelmez bize denk gelir böyle...Hemde koca otobanda :(

FEF4CF56-D4DD-4BBF-87E6-57D9D43BA751.jpeg.eb6ffb9f727964f8559430a3f398b7f3.jpeg

Eveeet saniyelik bile olsa yakalandığında affetmeyen bir sistem. =) sadece 5-10 saniye whatsapp'tan gelen sesi iletiyi dinlerken otobanda sivil polislere yakalandık. Cezası ağır oldu tabi. Onca insan görüyorum göstere göstere kulağında telefonla araç kullanan, onlara denk gelmez bize denk gelir böyle...Hemde koca otobanda :(

Ekli dosyayı görüntüle 45551
Cam filmi yasalsa orada en koyusundan çektirin hocam  :D

@Kysr038 Yasal değil hocam, Türkiye'de ki gibi belirli bir koyuluğa kadar serbest. Şahsi aracımla yemedim iş  arabasıydı🤦

@Kysr038 Ön camlar hariç serbest denebilir. Yan camlarda da ölçüsü var diye biliyorum hocam.

istanbul park yanınndaki mesire alanında piknik yapıyorduk saat 21:00 civarında çıkış yaptık polis ekipleri bütün arabaları çevirdi tek tek baktı cam filmi olana cam filminden eksiği gideni olanı başka şeyden benim araç gibi evrağı vs tam filmi olmayan vs vs olanlarda trafiği tehlikeye sokmaktan trafik işaretlerine uymamaktan yazdılar. Gerekçe istanbul parkın yanındaki yolda yarışıyorlarmış yukardan emir gelmiş ve herkese yazdılar vatana millete hayırlı olsun..

BDDE4D0A-46D7-41B8-B0EA-FEF154D4E4BD.jpeg

Sivrihisar-Ankara arası Polatlı civarında 2 ayrı radar ekibi var. Birini karşı yönden gelenlerin selektörleriyle farkedip geçtim ama ikinciye az bir farkla yakalandım. Aklımda 120 km/h kaldığı için 130’la gidiyordum. Radar aracını çok uzaktan farkedip frene yüklendim ama ne çare, az ilerideki amcalar elini öptürdü. :)  Bölünmüş yollardaki hız sınırının 110 km/h olduğunu da 314₺’ye hatırlamış oldum.

Herkese güvenli sürüşler dilerim.

Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler…

Geri
Üst Alt