Golf 7 1.6 TDI enjektör sorunu - 04L130277D kod

ottomans05

Yeni Üye
İsim
ali
Değerli forum üyeleri 2015 golf 7 1.6 TDI 110 BG aracım var . Geçenlerde aldığım bir yakıtın ardından sabah zor çalışmaya başladı ve soğukken çekişten düşme yakıt sarfiyatında artma ve soğukken yüksek sesli çalışmaya başladı.  3 özel servise ve  1 pompa Ustasına  götürdüm hepsi enjektör dedi yetkili serviste  ise triger seti ve devirdaim su pompası ile yakıt sistem temizleyici uygulanacak . 
eğer temizleyici kurtarmaz ise enjektör değişecek veya revize edilecek başına gelen var mı tecrübelerinizi paylaşabilirseniz  sevinirim .  

08B3D75F-03C9-4AD1-8F50-0B21D6E6CDDB.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konuyu hortlatayım, ayne dertten muzdaribim. Yaklaşık 1 aydır sabah ilk çalıştırmada araç çalışıyor, ayağımın altında yumurta varmış da kırmamak için gaza yavaş yavaş basıyorum. Hafif çöktüğümde araç tekleme yapıyor, gazı yemiyor, çekiş düşüyor. Spor moda alıyorum sorunsuz basıyor. Manuel’e alıyorum vites geçişlerini ben yapıyorum, yüksek devirde geçtiğimden problem çıkarmıyor. Herhangi bir arıza ışığı yakmıyor. Araç 125bin km 2015 1.6tdi 110 hp. İlk sahibiyim. 2 hafta önce bakıma gittim anlattım ama araç sıcak olduğu için bişey bulamadılar tabi. Konuyla ilgili de hocam otobanda 4.vites 2500 devir 70 ile git dediler, onu da yaptık nafile. Würth işine girsem mi diyorum. Önerilere açığım.
Hocam Merhabalar, Sanki araba stop edecekmiş gibi mi oluyordu ?

Upvote 0

Geri
Üst Alt