Gti Pedal Seti

@snoppy

Değerli Hocam;

Yeni GTI pedal setiniz hayırlı olsun.

Güzel olmuşlar Maşallah.

Gözüme bir detay takıldı söylemeden edemeyeceğim.

Şimdilik sorun olmayacaktır ama sıcaklar gelince şu paspasların altında görünen mavi muhafazaları sökmezseniz bu durumda alttaki halıya yapışıp kaynaşacaklar. Eriyen sıvı silikon  misali halıdan o yapıştırıcıyı sökmeniz imkansız hale gelecektir haberiniz olsun..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben sahibinden.com'dan 80 tl'ye aldım. Pedalları kendim taktım. Kesinlikle alın, güzel bir aksesuar.

öncesi:

TybqrYo.jpg

sonrası:

9eOf5XD.jpg
Hocam paspas altındaki mavi naylon zamanla çok yapışkan bir hale geliyormuş ve  sonrasında çıkarmak çok zor oluyormuş bilgin olsun.Önceden bende tutuyordum ama sonra çıkardım...

BF109 dedi:
Hocam paspas altındaki mavi naylon zamanla çok yapışkan bir hale geliyormuş ve  sonrasında çıkarmak çok zor oluyormuş bilgin olsun.Önceden bende tutuyordum ama sonra çıkardım...
Hatırlattığınız için sağolun hocam, ilk yıkama/temizleme işleminde hemen çıkartıcam  :'(

Benim pedal seti de istanbula giriş yaptı. Bir sorun olmazsa yarın elimde olur.

Ayak dayamanın montajını da sis farı taktırırken öğrendim :)

Becerebilirim inşallah.

Pedal seti geldi. Akşam montajını yapar paylaşırım foto. Gaz pedalı hariç kalite hoşuma gitti. Gaz pedalının lastiği iyi tutturulmamış sanki. Bakayım takınca nasıl olacak.

hocam montajı kolay olursa tavsiye ederseniz bende alacam yorumlarınızı bekliyoruz.

feykbey dedi:
hocam montajı kolay olursa tavsiye ederseniz bende alacam yorumlarınızı bekliyoruz.
Hocam pedalları kendiniz 5 dakikada takarsınız ama ayak dayama için özel servise veya tanıdığınız varsa yetkili servise gitmenizi tavsiye ederim. Ben özel serviste taktırdım ve takılırken incelediğim kadarıyla kendim yapamazmışım.

Geri
Üst Alt