Hocam hayırlı olsun güzel olmuş Helal olsun vallahi demek el yatkınlığınız varmış Ben kapı eşiğinde kaldırılan plastiğini kırardım herhalde kendim yapmaya çalışsamyusuf dedi:
Sis farını taktırırken ustadan bilgi aldım 8Dphiladelphos dedi:Hocam hayırlı olsun güzel olmuş Helal olsun vallahi demek el yatkınlığınız varmış Ben kapı eşiğinde kaldırılan plastiğini kırardım herhalde kendim yapmaya çalışsam
Azıcık kopyanın günahı olmaz yayusuf dedi:Sis farını taktırırken ustadan bilgi aldım 8D
Tavsiye ederim hocam. Araca güzellik kattığı kesin. Sizlerde ayak aydınlatma da olduğu için gece ayrı güzel olacaktır.feykbey dedi:@yusuf hocam hayırlı olsun. nasıl tavsiye edermisiniz. alacagım son aksesuar olabilir.
Yok hocam ben orjinal paspas aldım. Ben elimden geldiğince nasıl söküleceğini anlatırım. Zorlamazsanız o bölgeye kolay kolay zarar veremezsiniz. Eliniz yatkınsa 10dk sürmez.Feykbey dedi:@yusuf
bugun sipariş veriyorum sizin aldığınız yerden inşallah. bide su ayak dayama için bişeylerin sokulmesimi gerekiyor. cokmu zahmetli. nasıl oluyor? bu arada yusuf hocam paspaslar 3D degil galiba.
Değerli Hocam;major24 dedi:Allexp ve ebayde yaklaşık 16$ ve sipariş vereceğim 1-2 gün içinde.
Peki bunun orjinali ne kadar ?
Ebay de 140$ iken sahibinden de 120-150tl arasi degisiyor.
Arada 2 katindan fazla bir fiyat var.
Sırf ucuz diye alıp sonradan problem yaşamak istemem.
Hiç orj. Olmayan bir üründe problem yaşayan oldu mu ? Soyulma, pas...vb