Gti Pedal Seti

Gti ayak dayama seti ile beraber 3d paspaslarinin ayak dayama kısımlarını kesen hocalarim. Memnun musunuz o parçayı kesmekten ?

Acaba ayak dayamanin yan köşe sinirindan mi kesmeli ?

Ayak dayamanin üstünde kısa parça bırakmalı mi kestikten sonra yatmasin sağa frene doğru diye

Yoksa sağ köşenin 1cm altindan mi kesmeli ?

@major24 Ben de aynı durumdayım.İmzamdaki aracı bekliyorum 11. ayda gelir.Bende bayağı geniş bir liste yaptım.Listedeki herşeyi almayacam ama golf hakkında bakım ve aksesuarla ilgili güzel bir kılavuz olsun siteden paylaşayım diye yazdım.Gelecek hafta "Bakım ve Temizlik"  bölümüne bir başlık açacağım takip etmenizi tavsiye ederim.

@erhan126

Konuya denk gelirsem takip ederim ama editlerseniz kesin takip ederim :)

Bu arada surus profili ve anahtarsiz giriş iyi ki ekletmissiniz. Keşke ekletseydim dedigim 2 opsiyon var.

1- ACC

2- keyless entry

Sayın hocam ağustos da  %1.5 zamdan söz ettiler bir konuda. Bu durumda haziran 11 de verilen teklife göre 101bin fiyatı olan aracım bitmek bilmeyen zamlar sonrasında 105 bin gibi rakamlara yaklaşıyor.  Umarım iyi bir indirim yaparlar Aksi taktirde 2binlik kaparo mu yakar golf kadar donanımlı olmasa da m paketli , zf sanzimanli 1.20i ye yönelebilirim , indirimler le 130bine gelir diye düşünüyorum. Nasılsa beklemeye alıştık...

Bu nedenle Son ana kadar golf için bir harcama yapmak istemiyorum. Sadece yapilacaklar listemi hazırlıyorum.
Değerli Hocam;

Ne zaman almaktan vaz geçerseniz kaporanızı geri alabilirsiniz. Hemen o gün veya sonraki gün hesabınıza yatacaktır. Bazı bayiler vazgeçmenizi zorlaştırmak için araç satılana kadar kaporayı tutarız diyorlarsa da isteyince vermezlerse size önereceğim kesin etkili bir iki taktik aktarabilirim.

Fakat dilerim gerek kalmaz.

Hem ne zammıymış bu?

Elbette iktidarsız bulunca kimse hesabını soramayacak nasılsa diye zamları arka arkaya sıraladılar...

Sadece 1 hafta önce sipariş geçseydiniz belki de şu sıkıntılar yaşanmayacaktı... ah keşke..
Hocam nedir o taktikler bende bir defa sipariş vermiştim sonra yine bu zamlar yüzünden siparişimi iptal ettirmek zorunda kalmıştım adamlar araç satılana kadar dediler ama nerdeyse bir ay kadar bir süre beni uğraştırdılar.

zambor007 dedi:
Hocam nedir o taktikler bende bir defa sipariş vermiştim sonra yine bu zamlar yüzünden siparişimi iptal ettirmek zorunda kalmıştım adamlar araç satılana kadar dediler ama nerdeyse bir ay kadar bir süre beni uğraştırdılar.
İki veya üç anahtar kelime var...

Şikayet ve Maliye veya Doğuş Merkez...

Hocam zeki bir insanının cümle içerisinde anlamlı  bir şekilde kullanabileceğini düşünüyorum.

İpucu : Tüketici Yasasına göre verilmeyen bir hizmetin ödemesi suçtur.  Aksi halde kapora verilince fatura kesilmesi gerekirdi. Kesekağıdına atılan imza ile adına para makbuzu demekle o şey mevzuata uygun olmaz.

Gti pedal setim geldi. Antalya Alvin bayisi ücretsiz olarak taktı beni kırmayarak. Kalitesi gayet iyi. 18 dolarlık ürün sonuçta. Dsg'de fren pedalı büyük olduğu için, ayrı bir yakışıyor bence. Ben memnun kaldım. Almayı düşünen arkadaşlar için link koyuyorum.

Rapid Aluminum Alloy Car Pedal Foot Rest Pedals Plate Cover For Skoda Octavia A7 Volkswagen VW Golf 7 MK7 GTI

http://www.aliexpress.com/item/Rapid-Aluminum-alloy-car-pedal-foot-rest-pedals-Plate-Cover-For-Skoda-Octavia-A7-Volkswagen-VW/32358740181.html

b935a956b6240ac5e55ceb3063adb6fd.jpg
f8307ce4c570ebef4ee7a5b54c675237.jpg
ba59a528c4ffa1e9fc36de99b30e1d11.jpg

Edit: Telefondan yardımlarını esirgemeyen, @yusuf hocam ve @MSE Muhammed hocama da teşekkürlerimi sunuyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
@theGenius

Değerli Hüseyin Hocam;

İyi günlerde kullanın.

Aracınız da pırıl prıl maşallah

silvershadow dedi:
@theGenius

Değerli Hüseyin Hocam;

İyi günlerde kullanın.

Aracınız da pırıl prıl maşallah
İç dış temizliğe önem veriyorum hocam. Tabi fotoğrafların böyle çıkmasında optimat paspasların da rolü büyük :)

hocam manuel için olanını nası alcaz bunun bayiye 400 tl bayılmak istemiyom

Yunus Emre dedi:
hocam manuel için olanını nası alcaz bunun bayiye 400 tl bayılmak istemiyom
Hüseyin hocamın verdiği linke tıklayıp sepete ekle derse şöyle bir ekran çıkar karışınıza
f8ad4073c92bfb4ab6478d02ef8035c9.jpg

Burada color name kısmından sağdaki manuel araçlar için olanı seçmelisiniz.

siteye üye olcam e posta kabul etmiyo deli etti beni ya

aklıma takılan bir nokta var sevgili forumdaşlar;

pedal takımının ayaklığı takılırken bazı parçalar sökülüyormuş. bu kadar soğuk havalarda plastik parçaların dişlerinin kırılması gibi bir olay yaşar mıyım?

bi de bunu illa vw ile ilgili bir servise mi taktırmam lazım?

maniax dedi:
aklıma takılan bir nokta var sevgili forumdaşlar;

pedal takımının ayaklığı takılırken bazı parçalar sökülüyormuş. bu kadar soğuk havalarda plastik parçaların dişlerinin kırılması gibi bir olay yaşar mıyım?

bi de bunu illa vw ile ilgili bir servise mi taktırmam lazım?
Hocam ben serviste taktırmıştım, pedalları servisten, ayaklık kısmını internetten almıştım. İkisini birlikte montajını yaptırdım. tabi ki illa serviste taktırmak zorunda değilsiniz..

Çıkartıp takarken bir problem yaşayacağınızı sanmıyorum, fakat ayak dinlendirme kısmını takarken usta biraz uğraşmıştı..

Eminim ustadan rica ederseniz yardımcı olurlar..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt