Sayın hocam ağustos da %1.5 zamdan söz ettiler bir konuda. Bu durumda haziran 11 de verilen teklife göre 101bin fiyatı olan aracım bitmek bilmeyen zamlar sonrasında 105 bin gibi rakamlara yaklaşıyor. Umarım iyi bir indirim yaparlar Aksi taktirde 2binlik kaparo mu yakar golf kadar donanımlı olmasa da m paketli , zf sanzimanli 1.20i ye yönelebilirim , indirimler le 130bine gelir diye düşünüyorum. Nasılsa beklemeye alıştık...
Bu nedenle Son ana kadar golf için bir harcama yapmak istemiyorum. Sadece yapilacaklar listemi hazırlıyorum.
Değerli Hocam;
Ne zaman almaktan vaz geçerseniz kaporanızı geri alabilirsiniz. Hemen o gün veya sonraki gün hesabınıza yatacaktır. Bazı bayiler vazgeçmenizi zorlaştırmak için araç satılana kadar kaporayı tutarız diyorlarsa da isteyince vermezlerse size önereceğim kesin etkili bir iki taktik aktarabilirim.
Fakat dilerim gerek kalmaz.
Hem ne zammıymış bu?
Elbette iktidarsız bulunca kimse hesabını soramayacak nasılsa diye zamları arka arkaya sıraladılar...
Sadece 1 hafta önce sipariş geçseydiniz belki de şu sıkıntılar yaşanmayacaktı... ah keşke..