Gti Pedal Seti

@gdervisoglu

ben o zaman kapı döşememi sökmeye cesaret edebilen ustama götüreyim bi kutu baklavayla beraber. :D

bunu her türlü halleder.

maniax dedi:
@gdervisoglu

ben o zaman kapı döşememi sökmeye cesaret edebilen ustama götüreyim bi kutu baklavayla beraber. :D

bunu her türlü halleder.
aynen hocam o ustanız halleder. İnce bir noktası var. Eğer bilmiyorsa kanırtacaktır.

Önce kapı altındaki döşeme çekiliyor. Sonra kaput açma kolunun sökülmesi lazım. Onun altında gizli bir mandal var o çekiliyor ve kaput kolu sökülüyor. Sonrası kolay.

@yusuf

hmm. cesaret edemem diyebilir yusuf hocam ya. teferruatlı gibi anlattın biraz :)

Yusuf hocam detaylı resimli bir anlatma olsa  :)

@theGenius  , optimat paspaslara bittim  ;) Bunun temizliği zor olmuyor mu ?

Gti pedal setini orj. aldığım için servisde 5 dk da hallettiler sağ olsunlar.

Evet arkadaşlar pedal setini  kendi takmak isteyenler video yu izleyip yapabilir yada yapamayabilir  :mad:

Redline dedi:
Evet arkadaşlar pedal setini  kendi takmak isteyenler video yu izleyip yapabilir yada yapamayabilir  :mad:

resmen korktum. :D

takmaktan değil taktırmaktan da korktum. ustam "bu parça fazla geldi hocam" diyecek gibi geliyo valla :)

4gözle kargoyu bekliyoruz sabahtandır bekliyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi...

CMasteR dedi:
4gözle kargoyu bekliyoruz sabahtandır bekliyorum

Bende coktan montaj bitmis saniyodum :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok hocam nerde :) tam 15:00da işten çıkıyordum baktım yeni gelmiş hemen aldım attım bagaja. Montaj yarın akşama doğru olur artık :)

CMasteR dedi:
Yok hocam nerde :) tam 15:00da işten çıkıyordum baktım yeni gelmiş hemen aldım attım bagaja. Montaj yarın akşama doğru olur artık :)

Açıp baktiniz mi hocam sorun yoktur umarim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt