Hocam boşluk geçmezse eğer pedalın arasına peçete kağıt koyup takar çözümü bulursunuzmaniax dedi:Biraz önce dayanamayıp ayak koyma yeri dışında olanları taktım. bu arada Nasıl oldu bilemedim ama elim kesilmiş. gaz pedalını takmak zor oldu baya nefes nefese kaldım. su an tek farkettiğim frene basarken küçük bi boşluk var gibi. Çok önemli değil gibi duruyo. görünüm olarak çok güzeller
kanirtarak yapanlar varmış. videoyu izleyince sorguladım biraz gerekliliğini. baya ameliyat yaptı adamCMasteR dedi:Hocam boşluk geçmezse eğer pedalın arasına peçete kağıt koyup takar çözümü bulursunuzBiraz önce dayanamayıp ayak koyma yeri dışında olanları taktım. bu arada Nasıl oldu bilemedim ama elim kesilmiş. gaz pedalını takmak zor oldu baya nefes nefese kaldım. su an tek farkettiğim frene basarken küçük bi boşluk var gibi. Çok önemli değil gibi duruyo. görünüm olarak çok güzeller
Fakat ayak dayama işini halletmek lazım bende yarın 3-4 gibi girişeceğim bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum becerebilecekmiyiz
Sadece kapının eşiği sökülse eyvallah ama diğer kısım düşündürüyor. Ayrıca videoda ki gibi kaput açma kolu falanda çıkınca sıkıntı
Yarın gelişmeleri bildiririm hocamCMasteR dedi:Hocam büyük ihtimal sen benden önce yaparsın yarın bu işi Sen bi hallet banada anlatırsın artık
Hocam bu kısmı mı sökmek lazım ?CMasteR dedi:Hocam boşluk geçmezse eğer pedalın arasına peçete kağıt koyup takar çözümü bulursunuzBiraz önce dayanamayıp ayak koyma yeri dışında olanları taktım. bu arada Nasıl oldu bilemedim ama elim kesilmiş. gaz pedalını takmak zor oldu baya nefes nefese kaldım. su an tek farkettiğim frene basarken küçük bi boşluk var gibi. Çok önemli değil gibi duruyo. görünüm olarak çok güzeller
Fakat ayak dayama işini halletmek lazım bende yarın 3-4 gibi girişeceğim bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum becerebilecekmiyiz
Sadece kapının eşiği sökülse eyvallah ama diğer kısım düşündürüyor. Ayrıca videoda ki gibi kaput açma kolu falanda çıkınca sıkıntı
Değerli Murat Hocam,maniax dedi:Biraz önce dayanamayıp ayak koyma yeri dışında olanları taktım. bu arada Nasıl oldu bilemedim ama elim kesilmiş. gaz pedalını takmak zor oldu baya nefes nefese kaldım. su an tek farkettiğim frene basarken küçük bi boşluk var gibi. Çok önemli değil gibi duruyo. görünüm olarak çok güzeller
aynen hocam ayak dayamayı takmak içinMSE dedi:Hocam bu kısmı mı sökmek lazım ?Hocam boşluk geçmezse eğer pedalın arasına peçete kağıt koyup takar çözümü bulursunuzBiraz önce dayanamayıp ayak koyma yeri dışında olanları taktım. bu arada Nasıl oldu bilemedim ama elim kesilmiş. gaz pedalını takmak zor oldu baya nefes nefese kaldım. su an tek farkettiğim frene basarken küçük bi boşluk var gibi. Çok önemli değil gibi duruyo. görünüm olarak çok güzeller
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben sökmüştüm takarken haber et tarif edeyim hocam ayak dayamayı bilmem ama bu kısmı sadeceCMasteR dedi:aynen hocam ayak dayamayı takmak içinHocam bu kısmı mı sökmek lazım ?Hocam boşluk geçmezse eğer pedalın arasına peçete kağıt koyup takar çözümü bulursunuzBiraz önce dayanamayıp ayak koyma yeri dışında olanları taktım. bu arada Nasıl oldu bilemedim ama elim kesilmiş. gaz pedalını takmak zor oldu baya nefes nefese kaldım. su an tek farkettiğim frene basarken küçük bi boşluk var gibi. Çok önemli değil gibi duruyo. görünüm olarak çok güzeller
Muhammed hocam sen niye söktün?!MSE dedi:Hocam bu kısmı mı sökmek lazım ?Hocam boşluk geçmezse eğer pedalın arasına peçete kağıt koyup takar çözümü bulursunuzBiraz önce dayanamayıp ayak koyma yeri dışında olanları taktım. bu arada Nasıl oldu bilemedim ama elim kesilmiş. gaz pedalını takmak zor oldu baya nefes nefese kaldım. su an tek farkettiğim frene basarken küçük bi boşluk var gibi. Çok önemli değil gibi duruyo. görünüm olarak çok güzeller
BCM'ye ulaşmak için hocam.maniax dedi:Muhammed hocam sen niye söktün?!Hocam bu kısmı mı sökmek lazım ?Hocam boşluk geçmezse eğer pedalın arasına peçete kağıt koyup takar çözümü bulursunuzBiraz önce dayanamayıp ayak koyma yeri dışında olanları taktım. bu arada Nasıl oldu bilemedim ama elim kesilmiş. gaz pedalını takmak zor oldu baya nefes nefese kaldım. su an tek farkettiğim frene basarken küçük bi boşluk var gibi. Çok önemli değil gibi duruyo. görünüm olarak çok güzeller
hocam ayak dayamayi da takalım yarın foto eklicem. ustamı ikna edersem takmaya, aşama asama da foto koyarım.silvershadow dedi:Değerli Murat Hocam,Biraz önce dayanamayıp ayak koyma yeri dışında olanları taktım. bu arada Nasıl oldu bilemedim ama elim kesilmiş. gaz pedalını takmak zor oldu baya nefes nefese kaldım. su an tek farkettiğim frene basarken küçük bi boşluk var gibi. Çok önemli değil gibi duruyo. görünüm olarak çok güzeller
Muhammed Hocamla birlikte siz olayı aştınız.
Sanırım forumdaki tek eksik olan pratik uygulamalara başlayarak olayın teknik kısmına geçtiniz.
Keşke küçük bir video veya olmadı fotoğraflı anlatım olayına girsek mi?
Eliniz kesilmiş geçmiş olsun. Olayın heyecanına kaptırdığınızı düşünüyorum. Aman Hocam o eller değerli...