Hocam ilk olarak kaput açma kolunu çıkarıyoruz. Kaput kolu çıkınca altında vida gibi bişey göreceksiniz, onu da çıkarıyoruz. Sonra boşa düşüyor ancak alt kısmından kapı eşiğinin altında üst kısmından da bir başka parçanın içinde kaldığından yerinden çıkmıyor. Kapı eşiğini güçlüce çekince çıkıyor. Alt tarafı kurtarıyorsunuz. Üstteki kısım için önce aşağıdaki fotoğraftaki kapak gibi olan yeri çıkarıyorsunuz. Buranın solunda fotoğrafta görünmeyen bir parça var. Çıkaracağımız şeyi o tutuyor. İkisini birden çıkarabilirsiniz.CMasteR dedi:@MSE hocam sadece o kısmı söksem yeter bana ayak dayamayı takmak için
orayı söktüğünüzde kaput açma kolu falan hep çıkıyor sanırım.
Vallahi hocam ayak dayamayı takmak için adım adım anlatabilirseniz burada bana ve diğer hocalarıma çok büyük iyilik yapmış olursunuzMSE dedi:Hocam ilk olarak kaput açma kolunu çıkarıyoruz. Kaput kolu çıkınca altında vida gibi bişey göreceksiniz, onu da çıkarıyoruz. Sonra boşa düşüyor ancak alt kısmından kapı eşiğinin altında üst kısmından da bir başka parçanın içinde kaldığından yerinden çıkmıyor. Kapı eşiğini güçlüce çekince çıkıyor. Alt tarafı kurtarıyorsunuz. Üstteki kısım için önce aşağıdaki fotoğraftaki kapak gibi olan yeri çıkarıyorsunuz. Buranın solunda fotoğrafta görünmeyen bir parça var. Çıkaracağımız şeyi o tutuyor. İkisini birden çıkarabilirsiniz.@MSE hocam sadece o kısmı söksem yeter bana ayak dayamayı takmak için
orayı söktüğünüzde kaput açma kolu falan hep çıkıyor sanırım.
Yarın sabah sökülmesi gerekenlerin fotoğraflarını çeker eklerim. İş başına geçtiğinizde de tarif ederim telefonda
Video nerde hocam ben görmedim onuCMasteR dedi:@MSE hocam ayar dayamayı sökmek kolay videoda görünüyor.
Gördüm şimdi Hocam öncelikle kapı eşiğini tamamen çıkarmaya gerek yok yerinde dursun baştaki 2 tane tırnağı çıksa yeter. Ben sabah bi çalışma yapayım inşallahCMasteR dedi:1-2 sayfa öncede hocam bu konu altında
Tamamdır Hocam teşekkürler ince detayları belirtseniz kafi heyecan ile bekliyoruz o zamanMSE dedi:Gördüm şimdi Hocam öncelikle kapı eşiğini tamamen çıkarmaya gerek yok yerinde dursun baştaki 2 tane tırnağı çıksa yeter. Ben sabah bi çalışma yapayım inşallah1-2 sayfa öncede hocam bu konu altında
Ama benim spor pedal setim yok kiiii Neyse siz de takın dayanamam alırım belkiCMasteR dedi:Tamamdır Hocam teşekkürler ince detayları belirtseniz kafi heyecan ile bekliyoruz o zamanGördüm şimdi Hocam öncelikle kapı eşiğini tamamen çıkarmaya gerek yok yerinde dursun baştaki 2 tane tırnağı çıksa yeter. Ben sabah bi çalışma yapayım inşallah1-2 sayfa öncede hocam bu konu altında
Hocam kendime istedigim var bitane 15 günü bulur herhaldeCMasteR dedi:@Onur Hocam elinizde kaldımı başka s=s17
Onur link atsana bende alayım ondanOnur dedi:Hocam kendime istedigim var bitane 15 günü bulur herhalde@Onur Hocam elinizde kaldımı başka s=s17
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi