Gti Pedal Seti

Merhabalar arkadaşlar ben taktım gayet güzel oldu :) otoparkta uğraştım baya ama değdi zor değil kendiniz takabilirsiniz.

Ayrıca kapı eşiklerinin montajınıda yaptım gayet şık durdu :)

278d943b8463cd1d4cb212d61622c5cf.jpg

ae39afeb7778663fa3d280f42b45e7d7.jpg

9038b780a7bd3e4223d16ca842385c64.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi...

CMasteR dedi:
Merhabalar arkadaşlar ben taktım gayet güzel oldu :) otoparkta uğraştım baya ama değdi zor değil kendiniz takabilirsiniz.

Ayrıca kapı eşiklerinin montajınıda yaptım gayet şık durdu :)

278d943b8463cd1d4cb212d61622c5cf.jpg

ae39afeb7778663fa3d280f42b45e7d7.jpg

9038b780a7bd3e4223d16ca842385c64.jpg

Değerli Eren Hocam;

iyi  günlerde olsun

İlk kez gördüm kum beji iç döşemeyle.

güzel olmuş...

Ayak dayamada gözüme bir şey ilişti ama çıkartamadım..

Sizin vesilenizle tüm yeni araç alan dostlarımıza hatırlatayaım.

Paspasınızın altındaki mavi plastik örtü zamanla kaynayacaktır zeminin optimat örtüsüne.  Özellikle sıcakta daha bir yapışır..

İlk fırsatta sökülmesini öneririm.

Sizin için de umarım geç olmamıştır.

Teşekkür ederim Murat abi üstündeki boya tarzı birşey çok uğraşamadım yoruldum temizlerim müsait bir zamanda. İlk yıkamada sökeceğim onları .

@maniax  @CMasteR  hocam kusura bakmayın sabah fotoğraf atacaktım ancak birtakım aksilikler yüzünden ilgilenemedim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
MSE dedi:
@maniax  @CMasteR  hocam kusura bakmayın sabah fotoğraf atacaktım ancak birtakım aksilikler yüzünden ilgilenemedim.

Estağfurullah hocam ne demek. şimdilik ben takamadim zaten :)

maniax dedi:

Estağfurullah hocam ne demek. şimdilik ben takamadim zaten :)
Yukarıda yazdığınızı şimdi gördüm hocam :)

Aslında kapı eşiği haricinde tırnak olan bir yer yok ve oradakiler de metal zaten. Eğer üşümem derseniz başka bir sorun yaşamadan takarsınız diye düşünüyorum :)

@MSE Hocam sorun değil ben hallettim o işi sağol [emoji4] zor değil el becerisi olan herkes yapabilir.

CMasteR dedi:
@MSE Hocam sorun değil ben hallettim o işi sağol [emoji4] zor değil el becerisi olan herkes yapabilir.

hocam güle güle kullanın çok güzel olmuş.

benden bi tavsiye çok zaman geçmeden o mavi naylonu sökün sonradan taban halısına yapışıyor

@CMasteR

hocam baya videodaki gibi mi yaptınız? tüm parçaları güzelce sökerek yani? muhammed hocam kapı eşiği dışında tırnak yok demiş. kaput açma kolunu çekip o kısmı öyle söküyoruz sanırım.

zahmet olmazsa ricam bi özet alsam sizden  ;)

CMasteR dedi:

Değerli Eren Hocam;

Videoyu ben de bir kaç kez izledim.

Sanki "biraz"dan fazla el becerisi gerekiyor gibi...

Mütevazı bir yaklaşım olmuş.. Tebrik ederim sizi gönülden.

Ciddi ciddi bir usta kadar maharet varmış sizde.  :'(

silvershadow dedi:

Değerli Eren Hocam;

Videoyu ben de bir kaç kez izledim.

Sanki "biraz"dan fazla el becerisi gerekiyor gibi...

Mütevazı bir yaklaşım olmuş.. Tebrik ederim sizi gönülden.

Ciddi ciddi bir usta kadar maharet varmış sizde.  :'(
Teşekkür ederim abi :) Estagfurullah ustalık değil azıcık el becerisi diyelim.

Merhaba arkadaşlar dün resim ekleyemedim. Fazlada resim çekemedim ama montaj esnasında 1-2 resim var.

1. Resim bu :

1D6zyA.jpg

Önce kapı eşiği plastiğini yukarı doğru çekiyoruz. Biraz zor çıkacaktır korkmayın sert davranmanız gerekiyor. ( Tırnaklar kırılabilir diye düşünebilirsiniz bende aynı şekilde düşünceye kapıldım. Fakat tırnaklar Metal olduğu için kırılma şansı yok )

Bu kapı eşiği plastiğini ortasına kadar çıkartmanızı tavsiye ederim. Çünkü motor açma kolunun oradaki plastikte Kapı eşiği plastiğinin altına giriyor.

Buda 2. Resim

cb8da359987faceaea46b4ced81e3479.jpg

R9rd37.jpg

Kapı eşiği plastiğini çıkarttıktan sonra kaput açma kolunun olduğu plastiği çıkartmakta biraz zorlanabilirsiniz. Kolu tamamen çekerek ( Normal açmadan daha fazla çekerek çekilmiş bir vaziyette ) plastik parçayı yukardan aşağı kaydırarak aynı resimdeki gibi hal alması gerekiyor.

Ben tamamen çıkartmadım o plastik parçayı resimde gördüğünüz gibi olsa yeter takmak için. Sonuçta ayak dayama yerinin Tırnakları görünüyor hemen çıkarıp takarsınız.

Buda 3. Resim :

JkZPzE.jpg

Bi anlamı yok yakından görebilmeniz için  s=s17

Buda Montajlanmış ve bitmiş hali :

gVrmMR.jpg

Kapatma işlemi çok daha basit zaten. Önce Kaput açma kolunun ordaki plastiği eski haline getiriyoruz. ( Plastiğin alt kısmı ayak dayamanın tam kenarına denk geliyor dikkat edin )

Kapı eşiğinin altına girdikten sonra , kapı eşiğinide hizalayıp üstünden rahatca bastırıp takabilirsiniz. Tıkır tıkır yerine geçecektir.

Not :

1-)Kaput açma kolunu fazla çekmeniz gerekmekte korkmayın plastiği aşağı esnetebilmek için.

2-) Kaput açma kolunu çektiğinizde altta siyah bir yuvarlak göreceksiniz üstünde tıpa var. Tıpayı çıkarttığınızda Düz tornavida girecek şeklinde. Onlar ile hiç bir işiniz yok gereksiz çıkarmayın :)

Kendimce iyi kötü anlatmaya çalıştım. Umarım açıklayıcı olmuştur. Takılan olursa eğer numara verebilirim arayabilirler.

Saygılar...

@maniax @MSE  @silvershadow 

@Onur

Moderatör tarafında düzenlendi:
@CMasteR

hocam forumun en güzel paylaşımlarından birine imza attınız bence. emeğinize ilginize çok teşekkür ederim şahsım adına.  s=claps s=bigstar

@CMasteR Hocam elinize emeğinize sağlık. İzninizle fotoğrafları zenginleştirmek adına bende birkaç tane ekliyorum

Geri
Üst Alt