ÖzDi
Üye
- İsim
- Özgür
Herkese merhaba uzun bi süredir pek giremiyordum foruma babamın rahatsızlığından dolayı,kendisini geçen ay malesef kaybettik.bu hastane ve cenaze koşuşturmacaları esnasında da aracım 3den 4e ve 5den 6ya geçerken gıjj diye bi ses yapmaya başladı.Erzincan vw servisine götürdüm gerekli kontroller yapıldı ve aracın kavramasının değişmesi gerektiği söylendi.Doğuşla gerekli görüşmeler sonrası 7bin liralık değişim ücreti talep edildi(indirimli hali normalde 10.500).aracım 2018 dsg highline ve bu zamana kadar tüm bakımlı yetkili serviste yapıldı.doğuş otoyla kişisel olarakda görüştüm ve rakamın çok fazla olduğunu belirttim fakat tüm itiraz vslerime rağmen yapabilecek bişey olmadığını söylediler.adamların söylediği şey özetle şu:”2016 sonrası üretim dsg araçlarda şanzıman sorunları giderildiğinden bu tarih sonrası üretim araçlar iyi niyet garantisi dışındadır.”dıışardan 4500 lira işçilik artı parça fiyatı aldım.konu hakkında deneyim sahibi arkadaşlar,başka yapabileceğim bişey var mı yoksa dışardan mı yaptırayım?bu arada aracım 58bin kmde.
2010 dan beri golf kullanıyorum ve bi çok arkadaşıma da aldırttım ama servisin şu yakalşımdan sonra bi daha da vw mi artık hiç sanmıyorum.
2010 dan beri golf kullanıyorum ve bi çok arkadaşıma da aldırttım ama servisin şu yakalşımdan sonra bi daha da vw mi artık hiç sanmıyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: