Oguzhanx50
Üye
Bu konu cok önmli bnm arac 2016 model dsg li oldugundan sureklı servıse gidiyorum haftayada bakım randevum var aman kavramadan sorun cıkarsa ıyı nıyetten faydalanırım dıye bosa mı servıse gidiyorum ozamn ????
Benim 4 vw servisi ve doğuşla yaptığım görüşmeler sonrası öğrendiğim şey bu ama isterseniz siz yine de gittiğiniz servisi bi arayıp sorun.Sırf dsg yüzünden bir çoğumuz servise gidiyoruz. Bir ton para bayılıyoruz. Eğer ki bu tarz sorunlarda sıkıntı çıkaracaklarsa gitmenin anlamı yok. Bakım zamanı bunu teyit ettirerek bakım yaptırıcam. Yoksa bende dışarda yaptırırım.
E o zaman ben bıraktım servisi kendim bakım yaparım şanzımanı bana sokacaklarsa ne gerek var (2017 model) hatta bir adım öteye gidip yeni 308 geldiğinde onu alırım yaniBaş sağlığı dileyen ve cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.bugün bi kaç vw servisini daha arayarak güncel durumu net olarak teyit ettim.güncel durum şu arkadaşlar.2016 sonrası üretim dsgli araraçların 2 yıllık garantileri bittiğinde servis +1 yıl iyi niyet doğrultusunda yardımcı oluyor fakat o +1 yıl da bitmiş ise cüzzi miktarlarda destek sağlıyor.yani size diyor ki aracınız garanti süresi +1 yıl bizim desteğimize tabi(bakımları bizde yaptıysanız eğer)sonraki süreçte kendi başınızın çaresine bakın ister servise getirin ister dışarda yaptırın.bildiğiniz enayi yerine konuluyoruz yani.benim araç 2018 nisan çıkışlı.2020 nisan da normal gatantisi bitti,2021 nisanda da servisin iyi niyet kapsamının dışına çıktı o yüzden kavrama probleminde malesef çok sınırlı destek alabiliyorum.
Aynen öyle olmuş hocam Allah herkese almayı nasip etsin@Umut Özdemir yeni 308 iç dış dizayn ve kalitesi ile rakibi golften üstün olsun diye yapılmış bir araç golfün işi artık çok zor, zaten bu stratejiye geçildiyse sadece vw değil bünyesindeki tüm markalar etkilenir başta audi
Hocam sen yine de bi sor farklı bişey söylenirse bizimle de paylaşırsın..umarım sana farklı bişey söylerlerE o zaman ben bıraktım servisi kendim bakım yaparım şanzımanı bana sokacaklarsa ne gerek var (2017 model) hatta bir adım öteye gidip yeni 308 geldiğinde onu alırım yani