ÖzDi
Üye
- İsim
- Özgür
Hocam yeni 308i incelemedim ama geçen servise gittiğimde bi tane golf 8 rline vardı baya bi inceledim içten dıştan falan sevecek bi yerini bulmaya çalıştım ama yok..muhtemelen önceden forumda konusulmuştur ama ben hiç mi hiç beğenmedim 8i...4 kasadan beri golf kullanıyorum her yeni golf bi öncekinin üstüne bişeyler koyarak gelirdi şöyle araca oturduğunda incelediğinde bi heyecanlandırırdı ama 8 bu duyguyu veremedi bana(7,5 full rline sahibiyim).şuan araç alacak olsam kesinlikle golf almam...özellikle kokpit bence çok kötü,şahsi kanaatim bu beğenenlere saygım var elbette ki ama hiç benlik değil kokpit.neresinden tutsam elimde kalıyor araç..yeni golfle ilgili satırlarca yazabilirim o derece hayal kırıklığı oldu benim için neyse diyip burda kapatayım konuyu.alan arkadaşlar kazasız güzel günlerde kullansınlar.ben şu ihtişamı yeni golfte görmedim.@Umut Özdemir yeni 308 iç dış dizayn ve kalitesi ile rakibi golften üstün olsun diye yapılmış bir araç golfün işi artık çok zor, zaten bu stratejiye geçildiyse sadece vw değil bünyesindeki tüm markalar etkilenir başta audi
Moderatör tarafında düzenlendi: