Fiyat 15 euro'dan revize mi edilecekmiş Ahmet abi? 15 euro + kdv olarak aklımda kalmıştı önceki açıklamalardan.Yarın açılıyor.
Sizce fiyat osmangaziye göre nasıl olur?
CB herkesi memnun edecekmiş UB öyle dedi.
Ek; Feribot
Ekli dosyayı görüntüle 55959
ayda 45.000 ?!Fiyat 15 euro'dan revize mi edilecekmiş Ahmet abi? 15 euro + kdv olarak aklımda kalmıştı önceki açıklamalardan.
Günlük garanti edilen araç geçişi de 45 binmiş sanırım. Bir dükkan açıyorsun, onu işletiyorsun. İster 1 kişi gelsin ister 1000 kişi. Zarar etme ihtimalin yok. Ne ala memleket...
Evet UB(Ulaştırma Bakanı) öyle söyledi bugün haberlerde gördüm. Geçiş rakamını yarın açılışta C.Başkanı açıklayacakmış.Fiyat 15 euro'dan revize mi edilecekmiş Ahmet abi? 15 euro + kdv olarak aklımda kalmıştı önceki açıklamalardan.
Günlük garanti edilen araç geçişi de 45 binmiş sanırım. Bir dükkan açıyorsun, onu işletiyorsun. İster 1 kişi gelsin ister 1000 kişi. Zarar etme ihtimalin yok. Ne ala memleket...
Ayda degil Günde 45.000 araç mışşşayda 45.000 ?!
1 dk=60 saniye
60 dk=3600 saniye
24 saat=86.400 saniye
30 gün=2.592.000
45.000 ÷ 2.592.000=0.017
saniyede
1 araç mı gececekmiş?
Bedava olsa günlük 45.000 Araç geçermi.Ayda degil Günde 45.000 araç mışşş
Yine saniyede 2 araç ediyor.
Köprü icin alinan kredinin garantörü hazine, yani dolayli olarak devletin borcu, hazinenin risk primi yükseliyor, sonucta devlet daha yüksek faizle borclaniyor.Geçiş ücreti biraz ucuz olsa büyük bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Devletten bir kuruş çıkmadan yapılıyor ve yıllar sonrada devletin oluyor. Keşke ücret ucuz olsada garanti edilenden sürekli fazla araba geçsede herkes memnun kalsa. Yinede hayırlı uğurlu olsun...
Kütahya’daki havalimanı örneği taze, %96,7 hata payıBedava olsa günlük 45.000 Araç geçermi.
Oranın trafik yoğunluğu var mı o kadar.
Bedava olsa o kadar araba gecmez, benim sürekli kullanidigim güzergah, yazin bile cok bos, 2019 günlük ortalama gestas 12 bin.Bedava olsa günlük 45.000 Araç geçermi.
Oranın trafik yoğunluğu var mı o kadar.