Teşekkür ederim kardeşim benim sana da ısıtmalı cupra direksiyon alalımHayırlı olsun abim
Hocam zaten B8.5 R line da bu direksiyon geliyor sadece tuşlar dokunmatik değil(((Passata golf R DİREKSİYONU takıldı olarak anladım ben ?)))
Dogru söyleyeni 9 forumdan kovarlar
Ne yazıkki
Passata bu direksiyon olmamış !
net !
sıkan vuran ayakkabıya ayağın alışır derlerdi
Bu direksiyona göz nasıl alışır ?
(Bence)Zorrr alışır!!
Dogruya dogrular
özgürlükçü Forum fikirleri
Teşekkür ederim abi heves ettim aldımçok güzel de kullanışlı mı ? bence değil ama güle güle kullan . nice 100 binlere
Teşekkür ederim hocam ben bundan sıkıldığım için yenisini aldımAlınmış malın kötüsü olmaz güle güle kullanın kazasız sürüşler dilerim. Ama bana göre eskisi daha estetik Ekli dosyayı görüntüle 59429
Teşekkür ederim hocamHayırlı olsun. Dokunmatik tus, direksiyonda fonksiyonellik bakımından bence kötü. Ayrıca bu direksiyon, Golf 8’e gidecek bi direksiyon. Passat biraz daha ağırbaşlı bir araba. 100k daki Passatta nasıl durur bilemedim.
Isıtmalı ve yeni olması güzel. Sonuçta zevk meselesi. İyi günlerde kullanman dileğiyle.
100 bin km hediyesi aracıma hayırlı olsun Isıtmalı F1 Li Dokunmatik
Ekli dosyayı görüntüle 59415
Merhaba abi 14.500₺ ye aldım airbag dahil sıfır ürünhayırlı olsun çık güzel ürün…
ürün fiyatı nedir…
ben de bir direksiyon simidi bulsam ısıtmalı ama sadece direksiyon simidi bulamıyorum…
Tabiki zevk meselesi kazasız sürüşler dilerimTeşekkür ederim hocam ben bundan sıkıldığım için yenisini aldım
Hocam ender elektronik sorunsuz şekilde çıkma hayalet ekran kodlaması yaptı. BilginizeYakında inşallah diyelim. Şimdilik bekliyoruz hocam.
Merhabalar aracininiz Cok guzel olmusHerkese merhabalar bu konuda B8 aracıma yaptığım retrofit modifiye çalışmalarını sizlerle paylaşacağım [emoji3]
Aramızda kilometrelerce mesafe olmasına rağmen her türlü yardımı sağlayan İlker ve Tuna abiye teşekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi