Passat B8 Big Retrofit Project :)

Hayırlı olsun. Dokunmatik tus, direksiyonda fonksiyonellik bakımından bence kötü. Ayrıca bu direksiyon, Golf 8’e gidecek bi direksiyon. Passat biraz daha ağırbaşlı bir araba. 100k daki Passatta nasıl durur bilemedim.

Isıtmalı ve yeni olması güzel. Sonuçta zevk meselesi. İyi günlerde kullanman dileğiyle. 🙂

(((Passata golf R DİREKSİYONU takıldı olarak anladım ben ?)))
Dogru söyleyeni 9 forumdan kovarlar
Ne yazıkki
Passata bu direksiyon olmamış !
net !

sıkan vuran ayakkabıya ayağın alışır derlerdi

Bu direksiyona göz nasıl alışır ?
(Bence)Zorrr alışır!!

Dogruya dogrular
özgürlükçü Forum fikirleri

(((Passata golf R DİREKSİYONU takıldı olarak anladım ben ?)))
Dogru söyleyeni 9 forumdan kovarlar
Ne yazıkki
Passata bu direksiyon olmamış !
net !

sıkan vuran ayakkabıya ayağın alışır derlerdi

Bu direksiyona göz nasıl alışır ?
(Bence)Zorrr alışır!!

Dogruya dogrular
özgürlükçü Forum fikirleri
Hocam zaten B8.5 R line da bu direksiyon geliyor sadece tuşlar dokunmatik değil

Hayırlı olsun. Dokunmatik tus, direksiyonda fonksiyonellik bakımından bence kötü. Ayrıca bu direksiyon, Golf 8’e gidecek bi direksiyon. Passat biraz daha ağırbaşlı bir araba. 100k daki Passatta nasıl durur bilemedim.

Isıtmalı ve yeni olması güzel. Sonuçta zevk meselesi. İyi günlerde kullanman dileğiyle. 🙂
Teşekkür ederim hocam

Herkese merhabalar bu konuda B8 aracıma yaptığım retrofit modifiye çalışmalarını sizlerle paylaşacağım [emoji3]

Aramızda kilometrelerce mesafe olmasına rağmen her türlü yardımı sağlayan İlker ve Tuna abiye teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhabalar aracininiz Cok guzel olmus
Iyigunlerde kullanin
Size bir sorum olacak bende de de passat b8 var ayni kilima panelen bende aldim ve aracima taktim bendeki sorun klimayi actiktan sonra ac tusuna bastigimda ac isigi yanmiyor

Geri
Üst Alt