konya yolunda sizin eve yakin olan yer cankaya@jajaja Hocam son durum nedir ? Geçen sefer servise gittiğimde benimkini bulamamışlardı en azından sizinkinde makinada bişey bulmaları hepimize yol gösterir. Hangi servis bu arada ?
Hocam sonuçta start/stop bize factory default sunulan bir özellik. Ben kapatmak istemiyorum bunu, siz kapatarak sorunu çözmüşsünüz ama bunu Ar-Ge ekibine case açarak gidermelerini sağlatabiliriz.Aynı sorun benim araçta da var.Şuana kadar 3 kez duydum aracı aralıkta aldım.Ben start stopu kapattığım için sorunu yaşamıyorum ama geçen forumda konusunu görünce bi deniyim dedim tırrr sesini duydum Gene kapattım zaten servise gideceğim bir kaç şey için o zaman bu sorunuda söyleyeceğim.
SAYGILARLA
Start-stop u hiç kullanmıyorum neredeyse,fakat mutlak vardır bir formulu,araç stop edince yağlama kesilmiyordur herhalde diye düşünüyordum. Çünk ortada ciddi bir ikilem var...araçla 100 km gittiniz trafik ışıgında durdunuz pat stop etti hani yağlama kesildi bu fabrika aracla yoldan eve gelince rolantide bir süre çalıştırıp sonra stop edin demiyormuydu
Bu da ilginçmiş Emrah hocam buna da dikkat edeyim...bi konuya daha gelmeliyim suruş profili secme modu dsg aracımla rampa aşagiya inerken aco mod boşa attırıyor baktım ortalamaya 0 gösteriyor vitese geçince aynı mod gaza basmıyorum 01 02 gibi bi ibare çıkıyor bu diğer araçlarda bosa atmayın daha çok yakıyor deniyor ama bu yazılımın azizliği bence sürüş modu olmayanlar bosta yakıyor gorunuyor ama benimki yakmıyor çozum ne biliyormusunuz degerli dostlarım kafayı yicem çünki yok bu boyle