Emrah hocam ECO modda ayağınızı gazdan çekince anlık ortalama ekranında tüketim mi gösteriliyor yoksa serbes sürüş şeklinde bir yazı mı çıkıyor ?Değerli forumdaşlarım start sotop esnasında böyle kronik bir sıkıntı patlak verdi bu 2.forumdaşımız aynı sıkıntı devam ediyor az önce dinamocu arkadasla görüştüm aynı şeyi söyledi doğuş oto esenyurttaki arkadaşıma ulaşıcam net bilgiyi sizlerle yine paylasıcam benim teşhisim bu yönde fakat doğuş oto nasıl bir yol izler birşey diyemem o ses mars motorundan başka birşey olamaz
gelelim start stop kullanımına bence her bindiğinizde o tuşa basın kapansın ben kullanmıyorum
örn:araçla 100 km gittiniz trafik ışıgında durdunuz pat stop etti hani yağlama kesildi bu fabrika aracla yoldan eve gelince rolantide bir süre çalıştırıp sonra stop edin demiyormuydu
diğeri mars motoru zaten içinde küçücük bir sargı (endüvi)var bunun ömrü ne kadar ki hep start stop moduna dayanamaz her yönü ile zarar
bizim araçlarda bu zaten başarısız nedenide durdunuz stop etti tamam gidiceksin freni bırakınca çalışmalı ama yook gaza basınca çalışıyor ve rampada denk gelmeyin fena vuruyor korkup gazı bırakınca geriye kaçıyor
bi konuya daha gelmeliyim suruş profili secme modu dsg aracımla rampa aşagiya inerken aco mod boşa attırıyor baktım ortalamaya 0 gösteriyor vitese geçince aynı mod gaza basmıyorum 01 02 gibi bi ibare çıkıyor bu diğer araçlarda bosa atmayın daha çok yakıyor deniyor ama bu yazılımın azizliği bence sürüş modu olmayanlar bosta yakıyor gorunuyor ama benimki yakmıyor çozum ne biliyormusunuz degerli dostlarım kafayı yicem çünki yok bu boyle [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk