AhmetCakmak
Yönetici
Arabalar işin bahanesi zaten hocam. Maksat yeni dostluklar edinmek ve yeni şeyler öğrenip paylaşmak.ellerinize sağlık hepimize hayırlı olsun. Arabamı satmış olsamda kopamıyorum formdan
Arabalar işin bahanesi zaten hocam. Maksat yeni dostluklar edinmek ve yeni şeyler öğrenip paylaşmak.ellerinize sağlık hepimize hayırlı olsun. Arabamı satmış olsamda kopamıyorum formdan
Hocam son cevap yazanlar eklenmiştir, aynı şekilde kişiyi etiketleme de eklenmiştir.Ahmet hocam gördüğünüz sorunları bildirim dediniz diye yazıyorum. Eğerki bir sorun ise mobil görünümde mesaja son cevap yazan kim görünmüyor. Konuyu açan görünüyor sadece. Sanırım önceki sürümde görünüyordu. Gözüme bu takıldı. Bir de bir mesaja cevap verirken sadece alıntıla yapılabiliyor artık sanırım yani her yeni mesajda cevap verdiğimiz mesaj da görünüyor. Bu da uzun mesajlarda vs. gereksiz kalabalığa neden olabilir gibi. Ya da ben mi yapamadım bilmiyorum.
Hocam sponsorlarımız ve sitedeki reklamlar ile forum giderleri karşılanmaktadır. İlgi çeken reklama organik şekilde tıklamak tabiki foruma destek olacaktır.Elinize sağlık Ahmet hocam. Sanırım bi ben ısınamadım yeni arayüze ama zamanla alışırız, öncekine aşina olduğumdandır. Merak ettiğim bir şey var. Sitedeki reklamlar görüntülenme üzerinden mi fayda sağlıyor? Tıklanmayla ekstra bir katkı veriyorsa arada bir taş atalım kolumuz yorulmasın…
Etiketleme kısmı eklenmiştir Ahmet abi. Yakında hepsinin kullanım detaylarını yayınlayacağız.@AhmetCakmak Adaşım adminim.
Mesajın sağ altındaki cevapla kısmına tıklayınca alıntı yapıyor.
Hatırlatmadır.
Windows 11 pro ile uğraşmaktan forumdaki gelişmelere daha yeni adapte olmaya çalışıyorum.
Hocam mobilde gereksiz yer kaplamamak adına üst tarafta sayfalama yer almıyor. Konulardaki mesaj sayısı azaltıldı, böylece daha kolay konular arası geçiş yapılabilir.Sayfaların sadece en altında sayfa ileri / geri / ilk sayfaya / son sonfaya git seçenegi var. Üstte de olmalı ??
Bu sekilde sadece arka park sensörü var gibi
Ön + arka standart olmalı.
Vw-ag ye nazire Yazılımdan Çalmayalım lütfen.
Zamanla alışırsınız diye düşünüyorum hocam, aslında daha kullanıcı dostu ve kullanımı pratik bir arayüz.Hocam ben pek alışamadım. Bana önceki daha kullanışlı gibi geldi. Yeni olan sanki telefon arayüzü gibi olmuş benim fikrimce.
Hocam süper olmuş ellerinize sağlıkHerkese selamlar dostlar,
Forum sitemizde sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek adına altyapımızı tamamen değiştirdik.
Bu süreçte denk geldiğiniz bir hata vs olursa bizimle paylaşırsanız hızlıca çözüm üretebiliriz.
Yakında güncellenen kuralları ve yeni özellikleri de yayınlayacağız.
Hayırlı olsun.
Not: Yeni üye kayıtları geçici olarak kapalıdır.
Tapatalk'tan bağlanamıyorum ağ hatası veriyor.Başka forum bağlantılarında böyle bir sorun yok.