AhmetCakmak
Yönetici
@AhmetCakmak Adaşım, Konulardaki mesaj sayısını bilerek mi azalttınız?
Öyle değilse eskisi gibi sayfa başına mesaj sayısı arttırılabilir mi?
Bugün girdiğim konuya ertesi gün tekrar girdiğimde 3-4 sayfa eklenmiş oluyor.
Sanırım eski sistemde konularda sayfadaki mesaj sayısı 25 mesaj kadardı şimdi 10 herhalde sürekli sayfa ekleniyor.
Sayfaların daha optimize çalışması 1 sayfada gözüken mesaj sayısını biraz azaltmıştık ama şimdi 15 yaptım. Duruma göre tekrardan arttırabiliriz.@Terms bence de hoş olmuyor hocam. Hızlı ilerliyor sayfalar
Teşekkürler hocam tekrardan kontrol edip küçültelim.Yazı tipi boyutu "chrome mobile" üzerinde biraz büyük gibi. Erişilebilirlik kısmındaki ayar etki etmiyor.
Anasayfada (golftutkusu.com) "yeni konu aç" sekmesi yok. Sadece "yeni mesajlar" sekmesinde "yeni konu aç" görünüyor.
Yeni konu aç butonu eklenmiştir.
Ararken bulamadığınız kelimeyi vs bana mesaj atın hocam bir kontrol edelim. Arama motoru biraz daha iyileştirimişti.Arama motoru eskisi gibi konuları iyi bulmuyor bu konuda bir değişiklik oldu mu acaba @AhmetCakmak
Daha önce paylaştığımız gibi şuan için Tapatalk pasif kalacak hocam. Çünkü hem çok verimli çalışmıyor hem de Tapatalk sistemi aktif iken kullanmayanlara sürekli bildirim gönderiyor.Tapatalk tan giremiyorum
Son düzenleme: