Hocam fiziksel olarak tamponda sis farı yer almıyor artık çoğu yeni nesil araçta. Far içerisinde yer alıyor. Led teknolojileri günümüzde daha gelişmiş olduğu için sis farına ihtiyaç duyulmuyor.Ust paketlerde var diye biliyorum. Yok mu?
Sis farları artık ana farın içine entegre olarak geliyor.,@metinkar Hocam sizin aracın ön sis varsa nerede?
Mümkünatı nedir bilmiyorum ama, şunu temin edip yapılabilir Golf 8 de.
Ekli dosyayı görüntüle 58011
Sanırım tampon ve ızgara da değişmesi gerek
Gti tampon seti zaten bu sponsor satıyor ve suan forumda bir araçta var onun yorumlarını alabiliriz…
Araç sahibi olarak şuraya yorumumu bırakayım . Sis farları, Gti panjurla beraber aracın kontağına bağlandığından açılır kapanır şekilde kullanılamıyor maalesef. Starta bastığınız anda çalışmaya başlıyor . Aracı stop ettikten sonra 1.5 dakika kadar yanıyor sonra araç uykuya geçince sönüyor . Aracın stop edince kısalar söndüğünde gündüz farlarıyla sislerin aydınlatması aşırı şekilde şaşırtıyor beni. Açınırlığı kapanırlığı olmadığından gündüz farı niyetine kullanıyorum ben ama normal sis farından farkı yok. Çevirmelerde şu zamana kadar sorun yaşamadım. Birkaç görsel ekliyorum aydınlatırlığı açısından yönlendirici olur fazla belli olmuyor ama olduğu kadar...
Normalden kasıt gündüzlere bağlanması mı peki . Açıkcası benim içime hiç sinerek yaptırdığım bir uygulama değildi başta ancak enerji,güç alınamadı farlardan gündüzlerden diye böyle bi yola gidildi . Bu konuda önerilerinize açığım.@Atesci ben beğeniyorum çok güzel ama panjur ve sisleri normal hale getirmelisin kontak bağlantısını ben sağlıklı bulmuyorum…
Çevirme olayı farklı boyut sistem artık farklı işliyor kamera görseli dron görseli ile çevirme yapmadan ceza yollanıyor zaten sürekli sislerin özellikle yanması tesisata sorunda oluşturabilir diye düşünüyorum….
Ama
Normalden kasıt gündüzlere bağlanması mı peki . Açıkcası benim içime hiç sinerek yaptırdığım bir uygulama değildi başta ancak enerji,güç alınamadı farlardan gündüzlerden diye böyle bi yola gidildi . Bu konuda önerilerinize açığım.
Ooo yakışır abi güle güle kullan.İlker başkan yapmıştır kıyağını herzamanki gibi