Çok geçmiş olsun Metin Hocam, bisiklet gidonu sürmesi gibi duruyor.Bir bilmemnenin evladı aracımı cizmiş film olmasa kaput gitmişti…
Ekli dosyayı görüntüle 58427Ekli dosyayı görüntüle 58426
Bence bunu yeni bir konu olarak açın bu başlık altında konuşulması garip dururmerhabalar. farklı bir konu açmayayım dedim, buraya yazdım. 2020 tiguan 1.5tsi highline dan golf8 1.5etsi rline a geçmeye değermi. tiguan sürüş dinamikleri olarak farklı, kaliteli, konforlu, maşallah diyelim şanzımanı sorunsuz, ağır abi ve yakıtı az biraz fazla. 2 kişiyiz, birde pug finomuz var. tiguan büyük geliyor biraz. fiyat olarak hemen hemen aynı. yakıt ve pratiklik kriterlerim. tabi birde kalite ve konfor.
değerli görüşlerinize ihtiyacım var.
Geçmiş olsun. Çuvalla para verip alınan bir mala kendini bilmezin biri gelsin zarar versin. Milli servet yahu bu yazık değil mi.. Bilinçsiz toplum..Bir bilmemnenin evladı aracımı cizmiş film olmasa kaput gitmişti…
Geçmiş olsun metin abi @metinkar
geçmiş olsun. bende kaput ppf filminin çok faydasını gördüm. kediler arabanın üstünde fink atıyor sürekli...
Çok geçmiş olsun Metin Hocam, bisiklet gidonu sürmesi gibi duruyor.
Bence bunu yeni bir konu olarak açın bu başlık altında konuşulması garip durur
Abi çok geçmiş olsun. Kamera falan varsa etrafta bak istersen
@metinkar Geçmiş olsun
Metin hocam çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Çuvalla para verip alınan bir mala kendini bilmezin biri gelsin zarar versin. Milli servet yahu bu yazık değil mi.. Bilinçsiz toplum..
Maalesef böyle, Türkiye gerçeği. Gözümüz gibi baksakta sokakta çocuklar, kediler, köpekler vs de olabiliyor başına ne geleceği her an belirsiz. Araç Fiyat / Maaş oranları bu derece olmasa keşke bu konularda biraz daha rahat olsak.Geçmiş olsun. Çuvalla para verip alınan bir mala kendini bilmezin biri gelsin zarar versin. Milli servet yahu bu yazık değil mi.. Bilinçsiz toplum..
Geçmiş olsun ustad
Ben hergun yaşıyorum alıştım hergun bir cizik
Maalesef böyle, Türkiye gerçeği. Gözümüz gibi baksakta sokakta çocuklar, kediler, köpekler vs de olabiliyor başına ne geleceği her an belirsiz. Araç Fiyat / Maaş oranları bu derece olmasa keşke bu konularda biraz daha rahat olsak.
Çok geçmiş olsun, bisiklet veya motorsiklet yapmış gibi. Kamera var mı?
Başıma gelseydi peşini kovalamak değil de başına ne geldi merak ederdim.
Sarı iz kaput filminde kalan iz mi hocam ?
Kaputa bulaşan bisey yoksa keder olmaz