DermanAluc
Üye
hayırlı olsun çok güzel olmuş
Metin hocam hayırlı olsun. 8 sahiplerine ilham verenlerin başındasın...
Hayırlı olsun. Guzel günlerde kullanın
Metin hocam hayırlı olsun. 8 sahiplerine ilham verenlerin başındasın...
merak ettiğim husus, bu tür retrofitleri kaskoya işletiyormusunuz?
diyelim densizin biri geldi stobuna vurdu(Allah korusun). kasko şasede görünene göre işlem yapar herhalde?
farlarda veya jantlarda da keza aynı olasılıklar var
O kadar güzel olmuşki gerçekten içten bir maşallah hakediyor. Maşallah metin abi harika gözüküyor
Merhabalar Metin bey,çok harika bir proje olucak montaj tamamlandıktan sonra fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruzSponsorumuz @SEMTuning den aldığım rline ön tampon hazır kendilerine teşekkür ediyorum…
Boya ve montaj konusunda herzaman destekcim @Metsa9619 (beyaz_garage ) Metin kardeşimin de ellerine sağlık çok teşekkürler…
Ekli dosyayı görüntüle 58546
Merhabalar Metin bey,çok harika bir proje olucak montaj tamamlandıktan sonra fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz
Maşallah abi, olmazsa olmazdı bence bunca yaptıklarından sonra. Hayırlı uğurlu olsunSponsorumuz @SEMTuning den aldığım rline ön tampon hazır kendilerine teşekkür ediyorum…
Boya ve montaj konusunda herzaman destekcim @Metsa9619 (beyaz_garage ) Metin kardeşimin de ellerine sağlık çok teşekkürler…
Montajsız hali bile çok güzel görünüyor.Sponsorumuz @SEMTuning den aldığım rline ön tampon hazır kendilerine teşekkür ediyorum…
Maşallah abi, olmazsa olmazdı bence bunca yaptıklarından sonra. Hayırlı uğurlu olsun
Montajsız hali bile çok güzel görünüyor.
Akaryakıt zamları, bakım masrafları konuları derken, böyle keyifli konular daha iyi geliyor