Yarın yeni haliyle yeni yüzüyle kısmetse yollarda
@metinkar
8 aydır inşaat/ hafriyat devam ediyo?
Nokta koyulmuş halini görelim tabi.
Retrofitinde illa bi sonu olması lazım
@metinkar
8 aydır inşaat/ hafriyat devam ediyo?
Nokta koyulmuş halini görelim tabi.
Retrofitinde illa bi sonu olması lazım
MAŞALLAH ABİ kaderi değişmiş arabanın güle güle kazasız belasız kullanmanı dilerim...
Orijinalden ayırt etmek imkansız hayırlı olsun
Orijinalden ayırt etmek imkansız hayırlı olsun
Maşallah abi çok güzel olmuş araç. Bir şey merak ettim Ender elektronik IQ Light ön far satıyor mu?
Anladım abi teşekkür ederim bende şimdiki LED’leri beğeniyorum ama bir de sinyalleri kayar olsaydı harika olurduTeşekkür ederim…
Sıfır ürün soruyor isen genel de müşteriler far stop vs ister ise servisten sipariş geçiyor stokta tutmuyor…
zaten sıfırı çok pahalı bana göre gerek yok…
İkinci el zaten onda yok ama sarı sitede çok var takım olaral dolu…
Lakin uzun ve zahmetli iş sadece bcm sıfırı 16.bin olmuş serviste şayet çıkma bcm bulunur ise yapılabilir…
Yurtdisinda iq lightsız sunroofsuz r line mk8 ler mevcut sizin araç da tam onlar gibi oldu. Kazasız belasiz binersiniz insallahTeşekkür ederim…
Sıfır ürün soruyor isen genel de müşteriler far stop vs ister ise servisten sipariş geçiyor stokta tutmuyor…
zaten sıfırı çok pahalı bana göre gerek yok…
İkinci el zaten onda yok ama sarı sitede çok var takım olaral dolu…
Lakin uzun ve zahmetli iş sadece bcm sıfırı 16.bin olmuş serviste şayet çıkma bcm bulunur ise yapılabilir…
Yurtdisinda iq lightsız sunroofsuz r line mk8 ler mevcut sizin araç da tam onlar gibi oldu. Kazasız belasiz binersiniz insallah
yarın binebilir miyiz aracaEver gördüm teşekkür ederim…