Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@metinkar

8 aydır inşaat/ hafriyat devam ediyo?

Nokta koyulmuş halini görelim tabi.

Retrofitinde illa bi sonu olması lazım

Evet hocam bitti bitecek bendeki her şey hazır vakit buldukça ve bazı uygulamaların nasıl nereye olduğunu tespit ettikçe montaj yaptırmam gerekiyor

• ayak aydınlatması sadece önlere malzeme hazır
  • discovry pro ( arkadaşım ay ortası getiriyor) diğer tüm parçalar hazırda bekliyor
  • lastik basınç hazırda
  • rline 1.0 araç yayı bulmak zor ama ne zaman bulursam… hazır olmayan tek ürün bu…

Güncel çekeyim…

bildiğiniz gibi aliexxxxx den set olarak aldığım kör nokta sistemindeki ayna kapağına takılan led ler uyum sağlamamıştı @İlker34 aracılığı ile tekrar teşekkür ederim servisten temin etmiştim taktım çalıştı süper oldu… 🧿

EE220B5A-32AE-4657-A360-0973524A40DD.jpeg

MAŞALLAH ABİ kaderi değişmiş arabanın güle güle kazasız belasız kullanmanı dilerim...

Maşallah abi çok güzel olmuş araç. Bir şey merak ettim Ender elektronik IQ Light ön far satıyor mu?

Maşallah abi çok güzel olmuş araç. Bir şey merak ettim Ender elektronik IQ Light ön far satıyor mu?

Teşekkür ederim…

Sıfır ürün soruyor isen genel de müşteriler far stop vs ister ise servisten sipariş geçiyor stokta tutmuyor…

zaten sıfırı çok pahalı bana göre gerek yok…

İkinci el zaten onda yok ama sarı sitede çok var takım olaral dolu…

Lakin uzun ve zahmetli iş sadece bcm sıfırı 16.bin olmuş serviste şayet çıkma bcm bulunur ise yapılabilir…

Teşekkür ederim…

Sıfır ürün soruyor isen genel de müşteriler far stop vs ister ise servisten sipariş geçiyor stokta tutmuyor…

Lakin uzun ve zahmetli iş sadece bcm sıfırı 16.bin olmuş serviste şayet çıkma bcm bulunur ise yapılabilir…
Anladım abi teşekkür ederim bende şimdiki LED’leri beğeniyorum ama bir de sinyalleri kayar olsaydı harika olurdu 😊

Teşekkür ederim…

Yurtdisinda iq lightsız sunroofsuz r line mk8 ler mevcut sizin araç da tam onlar gibi oldu. Kazasız belasiz binersiniz insallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri
Üst Alt