Metin hocam güle güle kullanın. Şimdilik bana uzak retrofitler. Bir gün ülke düzelirse bakarız artık.
Metin hocam güle güle kullanın. Şimdilik bana uzak retrofitler. Bir gün ülke düzelirse bakarız artık.
r aynı satıcı dan almay devam edip kar
Video'yu tam ekran göstermiyor mu? A3'de ayarlardan tam ekran yap deyince , görüntü tam ekran oluyor.Güncel çekelim daha önceki araçtaki gibi kliplerimi aynı formatta çevirip koydum ama anlamadım hepsi küçük oldu yani farklı formatlardamı denemem lazım ayarlarda da mib2.5 daki gibi ekran format ayarını bulamadım
bugün birazda dolaştım hareket halinde sorunsuz görüntü alıyorum ama karışık bir cihaz iyice incelemem lazım…
dört hafta sonra navi ve appc. Tamamlanınca daha ayrıntı paylaşacağım inceledikce yazıcsz bakalım ama çok güzel bir cihaz
Eksikler;
Navi lisans bekliyorum
Appcon. Lisans bekliyorum
Geri kamera çalışmadı yazılım bekliyorum…
Kadrana telefon ve radyo bilgileri gelmedi yazılım bekliyorum…
Ekli dosyayı görüntüle 59535
Ekli dosyayı görüntüle 59534
Ekli dosyayı görüntüle 59533
Video'yu tam ekran göstermiyor mu? A3'de ayarlardan tam ekran yap deyince , görüntü tam ekran oluyor.
Acc de olucak mı ?
Acc de olucak mı ?
Düz vites de düzgün çalışıyor mu acabaAynen hiç bir aracımda yapmamıştım bunda yapıcam ama parça tedarikini araştırıyorum benim elemana yazdım rakam verdi bakalım parçalar doğrumu onu teyit etmem gerek…
5WA 907 572
5H0 853 601
Kablo
Abi inşallah sonu güzel olur diyelim. Bunu yaparsan alemde tek olacaksın. Ben daha önce şahit olmadım yapana.
Metin hocam merakla bekliyor olacağım, yapman durumunda harika olur. Lane asist te hani bana hani bana demeye başlar haberin olsun. İnşallah olur. Aldığın parçaların parça kodlarını paylaşırsın değil mi?