Kurt Knispel
Üye
Servisten temin ettiğiniz ürünlerde eskisi için bir fiyat veriyorlar mı? Örneğin farları değiştirmek istiyorum.
Servisten temin ettiğiniz ürünlerde eskisi için bir fiyat veriyorlar mı? Örneğin farları değiştirmek istiyorum.
Evet benden çıkacağı kast etmiştim. Peki o ürünler sizde kalıyor değil mi? Satışı rahat mı?
Servis ikinci el çıkan ürünü almaz sen çıkan ürünleri internette satacaksın genelde çıkmacılar yada kaza yapanlar alıyor… satışı rahat mı değil çünkü yeni araç piyasada fazla yok çıkmacılar vitrinine koymak için alıyor…
bu arada iq farları temin etsen bile zaten serviste farlar herhalde 40b yakındır elinde patlar bcm sadece 20bin kablo seti montaj kodlama sonuç çalışmayacak aracını değiştir daha mantıklı…
Haftasonu yolculukta da benim basima gelen ilginc bir olay yasandi sizinkine benzer. telefonum bluetooth dan bagli iken arkadasimin telefonu kablo ile carplay bagli idi. Bana gelen telefonu cevaplayip bluetooth ile gorusme yaptim. Ayni anda 2 telefon baglanabilir diyebiliyoruz bu sayedeHergün farklı bir şey öğreniyorum bluetooth ile telefon mib3 bağlı iken carplay çalışıyor enteresan geldi…
Ekli dosyayı görüntüle 60546
Bu resimde görünen 4lünün yanındaki "MODE" tuşu aktif mi abi yoksa sadece görsel olarak mı var ?Hergün farklı bir şey öğreniyorum bluetooth ile telefon mib3 bağlı iken carplay çalışıyor enteresan geldi…
İşçilik ile beraber MB3 ne kadar tuttu?Hergün farklı bir şey öğreniyorum bluetooth ile telefon mib3 bağlı iken carplay çalışıyor enteresan geldi…
Bu resimde görünen 4lünün yanındaki "MODE" tuşu aktif mi abi yoksa sadece görsel olarak mı var ?
ben almıştım ama rengi olmadı takmadım bulursam paylaşırım...metin hocam merhaba araca uygun bir gözlük kabı link var mıdır hangisini almak gerekir bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ederim.
İşçilik ile beraber MB3 ne kadar tuttu?