Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ve ürünlerim bugün teslim edildi...

Ayrıntıları paylaşalım...

Golf8 Uyumludur...

5NA 980 611 B

https://a.aliexpress.com/_Ey3viSv

2.jpg

1.jpg

Bu ürünler ile beraber öncelikle telefon görüntüsü olan plastik malzemeyi alacağım...

Kablosuz şarjı takınca maalesef telefonu koyacak yer kalmıyor devamlı kablosuz şarjın üstünde durması zaten düşünülemez gözümün önünde olması için @İlker34 Kardeşimin kendi aracına aldığı bu üründen de almak gerekiyor...

Ürünler gelince fotoğrafları ilerleyen mesajlara ekleyeceğim...

Evet sonuçları paylaşmay başlayalım...

1 - montaj sonrası ekrana gelen bilgi mesajı...

269A5732-5047-4ABC-8775-B64A17C302B5.jpeg

2- orta kısma daha güzel görüntü için sipariş verilecek ürünler...

2AF7694B-8F33-4E7C-AC7E-349DA8FD18D6.jpeg

3- Saklama gözü eki - kapağı - plastik şarj koruması...

Yönetim isterse ayrı bir başlıkta kullanabilir...

Son düzenleme:

Metin Hocam, park sensörü ve sürüş modu tuşlatının olduğu parçayı nasıl kodladınız? Benim araç da impression. Park sensörü tuşu olmadığından o butonu değiştireceğim. oluyorsa da almışken sürüş modu olanını alayım dedim ancak soruşturduğumda park sensirü butonunu belki çalıştırırız ama sürüş modunu aktif edemeyiz dediler. Siz yol gösterebilir misiniz? Ünite değişimi mi gerekiyor sürüş modunu aktif etmek için?

Metin Hocam, park sensörü ve sürüş modu tuşlatının olduğu parçayı nasıl kodladınız? Benim araç da impression. Park sensörü tuşu olmadığından o butonu değiştireceğim. oluyorsa da almışken sürüş modu olanını alayım dedim ancak soruşturduğumda park sensirü butonunu belki çalıştırırız ama sürüş modunu aktif edemeyiz dediler. Siz yol gösterebilir misiniz? Ünite değişimi mi gerekiyor sürüş modunu aktif etmek için?

O butonda mode tuşu çalışmıyor...

direk takınca normal işlevini aldı...

Sürüş modu önceki araçta kullandım inan hiç bir şey anlamadım bana göre bütün modşar aynıydı ama süren değil dedi:)

Hala ısrar ediyorum gerek yok...

Herşey her gün artıyor...

Yasaklanma sürecimde benim aldığım rakamları söylemem yanlış olur çünkü aldığım rakam ile şuanki farklıdır dedim uçmağa yollandım:)

örnek bu Tuş takımını ben 535₺ aldım şuan vergi hariç 1.136₺

TRY 1,136.08 5% İndirim | VW Golf için 8 sürücü modu yardım düğmesi
https://a.aliexpress.com/_EJxVP4Z

O butonda mode tuşu çalışmıyor...

direk takınca normal işlevini aldı...

Sürüş modu önceki araçta kullandım inan hiç bir şey anlamadım bana göre bütün modşar aynıydı ama süren değil dedi:)

Hala ısrar ediyorum gerek yok...

Herşey her gün artıyor...

Yasaklanma sürecimde benim aldığım rakamları söylemem yanlış olur çünkü aldığım rakam ile şuanki farklıdır dedim uçmağa yollandım:)

örnek bu Tuş takımını ben 535₺ aldım şuan vergi hariç 1.136₺

TRY 1,136.08 5% İndirim | VW Golf için 8 sürücü modu yardım düğmesi
https://a.aliexpress.com/_EJxVP4Z
Anladım, o zaman üçlü sadece park asistanı butonu olan tuşu almak daha mantıklı olacak :) ben de zaten sürüş modunun çok fark edeceğini sanmıyordum ama sormak istedim işte. çok teşekkür ederim.

hocam ben de 4'lü set ve güvenilir satıcı mevzunda karar vermeye uğraşıyordum, az önce bu satıcıdan 2'li siparişi verdim (vergiyle epey tuzlu oldu gönderim bedava da olsa); diğer parçaları da @İlker34 hocam sağolsun orijinal sipariş ettik. en azından 2 parçamız orijinal oldu, teşekkür ediyorum burada ve mesajda yardımlarınız için.

hocam ben de 4'lü set ve güvenilir satıcı mevzunda karar vermeye uğraşıyordum, az önce bu satıcıdan 2'li siparişi verdim (vergiyle epey tuzlu oldu gönderim bedava da olsa); diğer parçaları da @İlker34 hocam sağolsun orijinal sipariş ettik. en azından 2 parçamız orijinal oldu, teşekkür ediyorum burada ve mesajda yardımlarınız için.

@İlker34 candır baştacıdır...

Rica ederim elimizden geldiğince yola devam...

Bende kapı kollarını servisten alacağım @İlker34 sayesinde bakalım...

Metin Hocam, tekrar selamlar. Size DM gönderemediğimden burada konuyu işgal edip duruyorum ancak bir iki sorum daha vardı. Impression araca koltuk ısıtma ve kör noktayı monte ettirip çalıştırabildiniz mi? Bir de maliyetleri aşağı yukarı ne kadar olmuştu?

Merhaba çalışıyor tabiki...
Koltuk ısıtma çokçok zahmetli hiç bulaşma...

Hep aynı şeyi yazıyorum şimdi yasaklanmayalım:)

Benim aldığım rakam ile şimdi ki rakamlar arasında uçurum var linkleri paylaşıyorum sepete ekle alışa geç ki vergili kargolu net rakamı görürsün...

https://a.aliexpress.com/_EHsmZzL

https://a.aliexpress.com/_EHSIoJ3

https://a.aliexpress.com/_ExBSLMh

Yukarıdaki linktekiler benim her zaman aldığım satıcı...

Ben çoğu ürünleri (2021) aracımı almadan önce yada aldıktan sonra aldım yani şuan ki rakamlar çok yüksek...

Montaj ücretlerini falan saymıyorum ben bunları örneğin herşey dahil 3bin yaptım suan 10bin gibi...

Bu nedenler impression sahipleri bir işlem yapacaksa parada varsa al geç sonra yaptırırsın bugün kur şu kadar yarın düşünemiyorum...

Son düzenleme:
Anladım hocam, koltuk ısıtma için kontrol ünitesinin değişmesi gerektiğini öğrendiğim iyi oldu.

Side assist için peki lisans falan gerekti mi?
Onu kendim çinden getiremem şu an çünkü 150€ sınırını geçiyor ama buradan temin edebilirm belki bir şekilde.

Dediğiniz gibi maalesef maliyetler çok arttı haklısınız ancak gün geçtikçe de artmaya devam edecek. O yüzden yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum hep. Şu an ne alsak yatırım oluyor. 😅

Anladım hocam, koltuk ısıtma için kontrol ünitesinin değişmesi gerektiğini öğrendiğim iyi oldu.

Side assist için peki lisans falan gerekti mi?
Onu kendim çinden getiremem şu an çünkü 150€ sınırını geçiyor ama buradan temin edebilirm belki bir şekilde.

Dediğiniz gibi maalesef maliyetler çok arttı haklısınız ancak gün geçtikçe de artmaya devam edecek. O yüzden yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum hep. Şu an ne alsak yatırım oluyor. 😅

Kör nokta için ben başımdan geçeni yazayım hep ilkleri yaptığım için şuan belli farklı olabilir...

Tampona takılan siyah beyinlerin iç yazılımı yani parametreler boş geldi...
Nasıl yapacağız diye düşünürken bir arkadaşım vardı onu aradım rica ettim sağ olsun kırmadı beni.
Rline araçtan bilgileri aldık sonra benim parçaları takıp parametresini olduğu gibi ona yazdırdık... ve o araçta denedik çalıştı oh be dedim sevindim:)
Sonra benim araca taktık kablolama bitti ayna kapaklarına uyarı ledleri taktık kodlamalar bitti çalışmadı...
Dedim nasıl çalışmaz herşeyi tekrar kontrol ettik...
En son aklımıza ayna kapağına takılan uyarı ledleri geldi arkadaşımın aracındakiler taktık çalıştı benimkini taktık çalışmadı sorun onlar olduğunu anladık...
Ender E. bir takım vardı müşterinin oda çinden almış onu taktık ondada çalışmadı...
Sonra maalesef servisten orjinal Ledleri @İlker34 desteğiyle temin ettik...
Mantık şu oldu bizde arka tampona takılan parçaların içindeki parametre yazılımı ledlere çalış komutu vermiyor...

Bu nedenle eğer bu işi yapacaksan uyarı ledlerini servisten al derim tabiki alacağın ürün içinde eğer çinli kardeşler parametre atmadıysa...

Kör nokta için ben başımdan geçeni yazayım hep ilkleri yaptığım için şuan belli farklı olabilir...

Nasıl yapacağız diye düşünürken bir arkadaşım vardı onu aradım rica ettim sağ olsun kırmadı beni.
Rline araçtan bilgileri aldık sonra benim parçaları takıp parametresini olduğu gibi ona yazdırdık... ve o araçta denedik çalıştı oh be dedim sevindim:)
Sonra benim araca taktık kablolama bitti ayna kapaklarına uyarı ledleri taktık kodlamalar bitti çalışmadı...
En son aklımıza ayna kapağına takılan uyarı ledleri geldi arkadaşımın aracındakiler taktık çalıştı benimkini taktık çalışmadı sorun onlar olduğunu anladık...
Ender E. bir takım vardı müşterinin oda çinden almış onu taktık ondada çalışmadı...
Mantık şu oldu bizde arka tampona takılan parçaların içindeki parametre yazılımı ledlere çalış komutu vermiyor...

Bu nedenle eğer bu işi yapacaksan uyarı ledlerini servisten al derim tabiki alacağın ürün içinde eğer çinli kardeşler parametre atmadıysa...
Çok teşekkür ederim. Oldukça faydalı oluyor böyle detay bilgiler. :) Not ettim bir kenara.

8 de parametre işi sıkıntılı, parçalar genelde boş geliyor hiç bir şey yapılamıyor parametre olmadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri
Üst Alt