Metin abi, biz bu multimedyayi stok halinde kullanamaz iken (degisik hatalar veriyor ya ) sen bunlari nasıl basariyon. Madem bu beyinsiz multimedyanin bu kadar hüneri var bize niye sağlıklı is görmüyor
Benim aldığım zaman eylül 2022 şuanki rakamları bilemiyorum arayıp sormanız gerek...Hayırlı olsun elinize sağlık, MIB3 e geçişin ortalama maliyeti ne oldu her şeyiyle?
Metin abi, biz bu multimedyayi stok halinde kullanamaz iken (degisik hatalar veriyor ya ) sen bunlari nasıl basariyon. Madem bu beyinsiz multimedyanin bu kadar hüneri var bize niye sağlıklı is görmüyor
Hayirli olsun abi, devir artik dijital devri , dijital ekran da guzel bir oyuncak , güle güle kullan
abi hayırlı olsun merakla bekliyordum, ancak manuel araçta adaptif hız sabitleyici nasıl çalışıyor ? Vites değişiklikleri hız artışında vs sorun olmuyordu ?
hayırlı olsun
baya emek harcanmış...
Hocam, son yıllardaki araçlarda hız sabitleme sistemi debriyaja bastığınızda birkaç saniye devrede kalıyor. Vitesi değiştirip, debriyajı bırakınca kaldığı yerden çalışmaya devam ediyor. Aynı mantıklı devir kontrolünü yaparak sistemin çalışmasına yardımcı olmak gerekecektir.abi hayırlı olsun merakla bekliyordum, ancak manuel araçta adaptif hız sabitleyici nasıl çalışıyor ? Vites değişiklikleri hız artışında vs sorun olmuyordu ?
acc ve şerit takip okey mi şimdi abi
acc ve şerit takip okey mi şimdi abi
cupraya yapmışlardı görmüştüm çok iyi o zamanacc de ufak bir işlem olacak yeni bir şey çıkmış sinyal verip şerit değiştirmemi tam anlamadım aka öype birşey hafta içi gidicem iki gündür yoruldum bayağı
cupraya yapmışlardı görmüştüm çok iyi o zaman