Gördüm güzel araca benziyor8R ı gördün mü çengelköy tarafımdaki...
Gördüm güzel araca benziyor8R ı gördün mü çengelköy tarafımdaki...
Hocam koltuk ısıtmayla ilgili bir görsel çıkıyor, ne kadar doğru emin değilim
Çinli kapı şerit ledlerinin parça numarası dedi ama bulamadım ben...
Metin abi bu jantlar çok güzelde ne dicem imp. Paket jantlarini kaça okutunuz sence?İhtiyacı olana gelsin...
Geçen hafta 27.bin civarı satılmıştı böyle bir koltuk takımı soğandan değerli...
Jant fiyatı çok iyi ihtiyacı olan kaçırmasın...
Ekli dosyayı görüntüle 66526
Ekli dosyayı görüntüle 66527
Metin abi bu jantlar çok güzelde ne dicem imp. Paket jantlarini kaça okutunuz sence?
Merhaba, bu parcayi nereden tedarik edebilirim. Ayrica fiyat bilgisi de verebilir misiniz?Sonradan kamera taktıracak arkadaşlar flaşörün olduğu bu tuşu almanızı tavsiye ederim çünkü montaj bittikten sonra kodlama ile araç geri vitese takılmadan P (MENU) tuşuna dokunarak amblem kamerayı açabiliyoruz hareket halinde yada durduğunuzda benim çok hoşuma gitti…
Ekli dosyayı görüntüle 54041
Merhaba, bu parcayi nereden tedarik edebilirim. Ayrica fiyat bilgisi de verebilir misiniz?
Teşekkür ederim. Sabah servise sordum, 1260₺ dediler. Stokta varmis. Ali ekspreste 600 ₺ civari. Sahte olma gibi bir durumla karsilasmam degil mi?5HG925200 parça numarası bu olması gerek...
bunu aliexp... ebay... sahibin... gibi sitereye yaz karşına çıkacaktır...
Teşekkür ederim. Sabah servise sordum, 1260₺ dediler. Stokta varmis. Ali ekspreste 600 ₺ civari. Sahte olma gibi bir durumla karsilasmam degil mi?