Çok üzücü ve can sıkıcı gerçekten. Çok geçmiş olsun üstad..Teşekkür ederim arkadaşlar...
Güzel güzel aracımızı kullanalım derken başımıza doğal bir afet geldi ben şanslıyım çünkü cam tavanı patlayan suyun içinde yüzenler aman Allahım kabus gibi bir gece geçirdik...
Şimdi aracı teslim ettim videolardan gördüğünüz gibi bagajdan su aldı görünürde paspaslar değişecek koltuklar temizlenecek bir de yer taban halısı fazla sorun olmadan atlatırız derken hasardaki arkadaşım arkadan sele mağruz kaldığı için motoru düşünmek zorundayız eğer o selde egsozdan su alıp motora yürüdü ise aracın perte çıkma ihtimali var bu nedenle salı gününü bekleyeceğiz benim kalbim inşAllah motora gitmemişti taban halısı ile kurtarırım aracımı seviyorum ama motos işin içinde ise yapacak bir şey yok yeni bir pencere daha atacağım hayatımda...
öncelikle afetten zarar gören herkese çok geçmiş olsun. kısmetse 1.5 style almayı düşünüyorum ama stopların kayar sinyal olmaması beni hayal kırıklığına uğrattı. sanırım r line'da da durum böyle. şimdi size danışmak istediğim husus şu; ender elektronikten ya da başka bi yerden iq led (30 bin tl) alıp taktırmayı düşünüyorum. 1. ender'i tavsiye eder misiniz ? (parça orjinal midir)
2. etmezseniz alternatif sunarsanız çok sevinirim.
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
servis 65 bin istedi.Ender Elektronik gelen müşterilerin siparişlerini doğuştan çekiyor.
Servisten alıp taktırabilirsin.
Ender elektronik orjinal ürün kullanıyor, en sağlıklısı arayıp onlara da fiyat sormanız ama yoğun oldukları için bazen cevap veremiyorlar.servis 65 bin istedi.