Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun Metin abi :(
Çok geçmiş olsun, en kötüsü bu olsun. Keyifle bineceğiniz güneşli günlere artık
Çok geçmiş olsun abi
Geçmiş olsun abi . Allah beterinden saklasın
Çok geçmiş olsun abi.
Geçmiş olsun ucuz atlatılmış..
Geçmiş olsun abi
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
çok geçmiş olsun :(
Çok üzücü ve can sıkıcı gerçekten. Çok geçmiş olsun üstad..
Abi büyük geçmiş olsun. Mal canın yongasıdır, cana gelmesin demekten başka diyecek söz yok :(
Geçmişler olsun abi
geçmiş olsun Metin abi :( Allah daha beterinden korusun.
Çok geçmiş olsun. Umarım ciddi hasar yoktur
Metin hocam çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. Çok üzücü...
çok geçmiş osun Metin kardeşim, Allah daha beterinden korusun ,inşaAllah golfünde bir hasar çıkmaz iyi günlerde güle güle kullanırsın
Çok geçmiş olsun..
Geçmiş olsun hocam
@metinkar oo çok geçmiş olsun metin abi 😔
@metinkar
Çok geçmiş olsun:( Cana gelmemiş şükür, Allah beterinden korusun
@metinkar

Çok geçmiş olsun hocam

Araç full dolu oldugu icin içine su alacak boşlugu yoktu zaten. Anca boş bagaja su girmiş
@metinkar çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. 🙏
Cok geçmis olsun abi, Allah beterini sakinsin her birimizden
@metinkar Geçmiş olsun, üzücü bir durum ama cana zarar gelmemiş Allah'tan
Geçmiş olsun Metin abi. Allah beterinden korusun.

Yazan çizen arayan soran herkese çok teşekkür ederim....

Çok geçmişolsun metin bey. Sizin ve ailenizin bu süreci sıkıntısız atlatması en güzel haber. Umarım aracınız hakkındada güzel haberler alır ve bizimle paylaşırsınız

Çok geçmişolsun metin bey. Sizin ve ailenizin bu süreci sıkıntısız atlatması en güzel haber. Umarım aracınız hakkındada güzel haberler alır ve bizimle paylaşırsınız

Tşk ederim...

Yarın servise gideceğim bakalım öğrendiklerimi paylaşacağım...

Arkadaşlar hatırlatma da fayda var Ender Elektronikte çalışmakta iken ayrılan kendine mekan açan Emre kardeşimin numarası +90 (545) 401 35 34

Anadolu yakasında yaka farketmez zaten güvenilir işini titizlikle yapan sonsuz güvenebileceğimiz bir adres...

0f5c7ef1-0443-4584-9565-acbaaf6e50e2.jpeg

Çok geçmiş olsun abi Allah korumuş valla birdaha hic birimize yaşatmasın... İnşallah aracida sorunsuz bir sekilde alip binersin saygılar.

Evet sabah Avek otoya gidip aracıma baktım...
Ustalar ile birerbir görüştüm çok şükür sorunsuz dediler...
Sırada o kadar çok araç var ki hepsi otoparkta benim araç şükür ki atölyede...

Otoparktaki araç sayısı 60 çıkmış bunların on adedi perte çıkmış ortama araç değerleri 2-3 hatta 4m araçlar var...
Kasko firmaları tekrar tekrar kontrol ettirmiş perte çıkarmamak için...
Diğer bayileri de düşünecek olur isek kasko şirketleri perte çıkarmamak için elinden geleni yapıyor büyük paralar Allah(cc) araç sahipleri bizlere de onlarada yardım etsin...

Otoyol yüzünden basımıza gelen bu talihsiz olay için çalışmalar başlamış giderler açılıyor ve daha büyük borular döşeniyor buda bizim şansımız...

IMG_2070.jpeg

Önümüzdeki hafta nasip olursa hafta sonu gibi olabilir dendi işlemler bitecekmiş...

Evet sabah Avek otoya gidip aracıma baktım...
Ustalar ile birerbir görüştüm çok şükür sorunsuz dediler...
Sırada o kadar çok araç var ki hepsi otoparkta benim araç şükür ki atölyede...

Otoparktaki araç sayısı 60 çıkmış bunların on adedi perte çıkmış ortama araç değerleri 2-3 hatta 4m araçlar var...
Kasko firmaları tekrar tekrar kontrol ettirmiş perte çıkarmamak için...
Diğer bayileri de düşünecek olur isek kasko şirketleri perte çıkarmamak için elinden geleni yapıyor büyük paralar Allah(cc) araç sahipleri bizlere de onlarada yardım etsin...

Otoyol yüzünden basımıza gelen bu talihsiz olay için çalışmalar başlamış giderler açılıyor ve daha büyük borular döşeniyor buda bizim şansımız...

Ekli dosyayı görüntüle 69948

Önümüzdeki hafta nasip olursa hafta sonu gibi olabilir dendi işlemler bitecekmiş...
Abi madem kasko şirketleri çok şerefli firmalar neden kasko yaptırsın ki bu millet ? Örneğin ben son 2 yıldır kasko vs yaptırmıyorum. Depomda yedek parçalar var şimdiye kadarda çok şükür lazım olmadı ama Allah kimseye kasko şirketlerinin "Şerefli" tavırlarına denk düşürmesin kimseyi. Bizim arkadaşın kazasında kırmızıda geçen taksiciyi haklı buldu arkadaş kendisi yaptırdı aracını sonra davayı kazanıp parayı temin etti 1 yıl uğraştı.

Abi madem kasko şirketleri çok şerefli firmalar neden kasko yaptırsın ki bu millet ? Örneğin ben son 2 yıldır kasko vs yaptırmıyorum. Depomda yedek parçalar var şimdiye kadarda çok şükür lazım olmadı ama Allah kimseye kasko şirketlerinin "Şerefli" tavırlarına denk düşürmesin kimseyi. Bizim arkadaşın kazasında kırmızıda geçen taksiciyi haklı buldu arkadaş kendisi yaptırdı aracını sonra davayı kazanıp parayı temin etti 1 yıl uğraştı.

Tam tersi sitemle yazdım 🥹

Metin bey merhaba
retrofit konusunda sizi takip ediyorum, hatta foruma üye olma sebebimsiniz :) aracınıza yaptırdığınız orjinal işlemler için güle güle mutlu günlerinizde kullanın İnşaAllah. Başınıza gelen durum içinde çok geçmiş olsun Allah hiçbirimize böyle olaylar göstermesin.
Size sormak istediğim; aracımızda birtakım orjinal modifiye mi diyelim yoksa retrofit mi diyelim işlemler yapmak istiyorum.(araç 2023 VW Caddy) Taban olarak golf ile kardeş yeni platforma sahip araçlar. Aracımızda ACC ile ilgili her şey var ama aktif değil, uzun far asisatını düşünüyorum birde sizin yaptırdığınız ekrandan düşünüyorum (10" sanırım) Ender elektronik ile görüşmeler yaptım ama ekran için üretim tarihini söylemediler o yüzden montajı onaylamadım. Tecrübelerinize dayanarak bana bu konuda yardımcı olacak bilgiler verebilir misiniz.?

testlerden geçiyor bu arabalar dimi bizim yerli araçta böyle birşey olsa yerden yere vururuz ama bir çuval para verip aldığımız gavur malı olunca hiç o yerli olmuyoruz
geçmiş olsun bence avrupada dava açılır bu tarz olaylara burada sıradan bir gün

Burada aracın sel suyu içerisinde yol çökmesinden dolayı bağajı ve motoru su alıyor. Yerli,milli veya vs konusu mevzu değil. Ancak anfibik araç olsalardı dava açılırdı. Hepimizin başına gelebilir, rabbim hepimizi felaketlerden korusun...

Burada aracın sel suyu içerisinde yol çökmesinden dolayı bağajı ve motoru su alıyor. Yerli,milli veya vs konusu mevzu değil. Ancak anfibik araç olsalardı dava açılırdı. Hepimizin başına gelebilir, rabbim hepimizi felaketlerden korusun...

Bizim süreç saçma bir hal aldı...
bu arada motorda vs sorun yok şükür bakıldı hepsine sadece resimde görünen yerler fakat servis tesisatın yenilenmesini eklemiş eksper aradı komple tesisatta su süphesi var aracınız bu sebeple perte çıkarabilirim dedi servisi aradım pertlik bir durum yok o her zaman yazılıyor aksi bir durumda işleme almak için söylem de yanlışlık var dedi yani araca benzin döküp yakasım var... pazartesi sigorta şirketini arayacağım...
servis raporunda iç döşeme bagaj döşeme temizlik ilave her ihtimale karşılık tesisat... yani perte çıkacaksa çıksın her gün farklı şey söylenmesi dengemi bozuyor...
(Kaskoya dahil etmediğim tek şey harman kardon ses sistemi oda ekimde kasko yenileceği için şans...)

Zor bir süreç Metin hocam. Allah sabır versin.

Sağolasın yani bir an önce cevap gelse yolumuza baksak iyi olacak araçsızlık zor bu yaştan sonra ikame araç süreside bitiyor aylık araç kiralayacağım şimdi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri
Üst Alt