@metinkar
Bu sekilde ıslanıp yırttı o zaman mk8
Ben kısaca özet geçeyğm aslında...
Bizim park alanında öyle su yoktu bizim sıkıntı otobandan gelen su araçların arka kısmına akması diğer yerlerde araçlar yüzüyordu... işaretlediğim yerde site otoparkına yönlenen yağmur suyu sürekli araçların arkasına düştüğü için cam tavanı olmayan direk arkadan almış bagaj arka koltuk arka yer önlere yürümedi... cam tavanı olanları tavan camı patlamış zaten bir çoğunun için ondan su olmuş onların araçları çalışmadı ben bu şekilde üst taraftaki set alanında taşların içinden de yağmur suyu gelince yıkılıyor diye insanlar çığlık atınca aracı oradan içine girdiğim gibi çıkardım benden sonra zaten alt taraf çöktü yazık oldu araçlara...
Oradan yağmur suyu gelmese zaten birşey olmayacaktı...
Çok şükür araçta gözle görünen bu kadar dediğim gibi mekanik kısmınıda atlatırsam araç teslim edilecek...
Bu mal kısmı...
Birde can kısmı var Rabbim bize bir yaşam daha verdi...
Oğlum dışarıdaydı ben dışarıdaydım hanım evde yağmur dinmiyor dinmiyor yani enteresan gece idi... canımızı sokakta zor kurtardık işte mal onu da elimizden geldiğince çıkardık şükrediyoruz...
Bir kaç apartmanın balkon giderlerinden 11 kata kadar su bastı evet bildiğiniz giderlerden su fışkırmış videolarda nette var kova kova su atıyor insanlar...
bazı apartmanlarda prizlerde sular akmış insanlar canlı canlı elektrik kontağında ölebilirdi....
benim evin hemen altında cafeterya da sabah insan cesedi çıktı nerden geldiği belli değil...
Rampada ne kadar araç varsa birbirene çarpmış...
Metrolarda insanşar boğulmak üzere...
Millet kütüphanesinde gençler boğulmak üzere...
Ülkenin en büyük ticaret merkezi Masko da bir tane dükkan kalmadı insanlar intihara meyilli...
Benim şükür bass amfi bile çalışıyor...
Tv de sadece iki gün haberlerde ortalama 5dk gösterildi burası...
İnsanlar son parasınla ev almış yada araç almış yada dükkan açmış krediler borçlar yani bu bir afet denmedi insalara yardım edelim de denmedi gidenin malı gitti canı gitti...
2001 yılından itibaren oluşturulan bir alan Toki Kiptaş Oyak Emlak Konutları neden bir yetkili yanlış yere yapmışız burayı demedi oda ayrı...
Masko ile alakalı tek sözlü video yazık...
https://www.instagram.com/reel/Cw2ZthaN9wo/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==