Devran0668
Yeni Üye
Merhaba 2 hafta önce aracımın cam değişimi için servise gittim. Bantlar söküldükten sonra cam tavan kaplamasının söküldüğünü farkettim tamiri mümkün müdür? Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Yetkili servis mi bu hale getirdi ?Merhaba 2 hafta önce aracımın cam değişimi için servise gittim. Bantlar söküldükten sonra cam tavan kaplamasının söküldüğünü farkettim tamiri mümkün müdür? Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Vakit kaybetmeden servise danışın. Ne yapılması gerektiğini öğrenin. Onarım yaparken başka bir yere daha zarar vermeyeceklerse müdahale ettirin.Merhaba 2 hafta önce aracımın cam değişimi için servise gittim. Bantlar söküldükten sonra cam tavan kaplamasının söküldüğünü farkettim tamiri mümkün müdür? Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
İlk başta bende bantın yapışkanı kalmış sandım ama kaplama soyulmuş tırnağa geliyorNasıl bir bantmış da kaplamayı sökmüş, çok şaşırdım. Yanlış anlamayın ama bant izi olabilir mi o?
Aynen temiz bir işçilik olması için serviste değiştirdim ama sonuç kötü olduYetkili servis mi bu hale getirdi ?
Vakit kaybetmeden servise danışın. Ne yapılması gerektiğini öğrenin. Onarım yaparken başka bir yere daha zarar vermeyeceklerse müdahale ettirin.
İlk defa başlarına geldiklerini söylediler. Folyo kaplamayı önderdiler ancak soyulan kaplam tırnağa geliyor ve kaplamada yapılsa soyulan yerin izi göçük olarak kalacak. Ayrıca folyo çekildiği takdirde folyo çekilen parça ve cam tavanın rengini tutmayacağını düşünüyorum. Olsa bile 1-2 yıkamadan sonra folyo harelenecek. Araştırdım ancak çözüm bulamadımVakit kaybetmeden servise danışın. Ne yapılması gerektiğini öğrenin. Onarım yaparken başka bir yere daha zarar vermeyeceklerse müdahale ettirin.
Bant izi değil kesin olarak değil ki? Vernik mi kalkmış oluyor o zaman?İlk defa başlarına geldiklerini söylediler. Folyo kaplamayı önderdiler ancak soyulan kaplam tırnağa geliyor ve kaplamada yapılsa soyulan yerin izi göçük olarak kalacak. Ayrıca folyo çekildiği takdirde folyo çekilen parça ve cam tavanın rengini tutmayacağını düşünüyorum. Olsa bile 1-2 yıkamadan sonra folyo harelenecek. Araştırdım ancak çözüm bulamadım
Hocam geçmişolsun. Bana böyle birley deseler yıkarım o servisi. İyi sakin kalmışsınızİlk defa başlarına geldiklerini söylediler. Folyo kaplamayı önderdiler ancak soyulan kaplam tırnağa geliyor ve kaplamada yapılsa soyulan yerin izi göçük olarak kalacak. Ayrıca folyo çekildiği takdirde folyo çekilen parça ve cam tavanın rengini tutmayacağını düşünüyorum. Olsa bile 1-2 yıkamadan sonra folyo harelenecek. Araştırdım ancak çözüm bulamadım
Geçmiş olsun., fakat buna çözüm bulacak olan siz değilsiniz ki neden çözümü kendiniz halletmeye çalışıyorsunuz..? Zarar veren belli olduğuna göre servis paşa paşa zararı karşılaması gerekiyor., malesef o parçanın tamiri/onarımı mümkün değil., komple değişmesi gerekiyor.İlk defa başlarına geldiklerini söylediler. Folyo kaplamayı önderdiler ancak soyulan kaplam tırnağa geliyor ve kaplamada yapılsa soyulan yerin izi göçük olarak kalacak. Ayrıca folyo çekildiği takdirde folyo çekilen parça ve cam tavanın rengini tutmayacağını düşünüyorum. Olsa bile 1-2 yıkamadan sonra folyo harelenecek. Araştırdım ancak çözüm bulamadım