Devran0668
Yeni Üye
Merhaba 2 hafta önce aracımın cam değişimi için servise gittim. Bantlar söküldükten sonra cam tavan kaplamasının söküldüğünü farkettim tamiri mümkün müdür? Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
yetkili servis işyeri sigortası kapsamında: bu tam olarak ne oluyor hocamUzunca süredir iş yoğunluğundan dolayı yazamamıştım. Golfümüzün sunroof çerçevesi yetkili servis işyeri sigortası kapsamında değişti. Yaklaşık 2 ay oldu herhangi bir sorun şikayet ile karşılaşmadım. Artık cam tavana tövbe etmiş biri olarak mümkün mertebe kullanmamaya çalışıyorum. Son halini ek olarak paylaşıyorum. Sormak istediğiniz bir husus olursa yazabilirsiniz.
Hocam konu geçmişine bakarsanız anlayacaksınız. Konuyu açan arkadaşımız @Devran0668 hocamızdı zaten. Serviste ön camı değişmişti ön camı sabitlemek için bantlamışlar bantı sökünce sunroofun kaplaması bantla birlikte gelmişti. Servis mağdur ettiği için iş yeri sigortasından değiştirmişler anladığım kadarı ileyetkili servis işyeri sigortası kapsamında: bu tam olarak ne oluyor hocam
Sırf böyle kaplaması atması ve kenarlarında çatlaklar oluşması şikayetleri yüzünden cam tavansız araç tercih ediyorum. Sorununuzun çözülmesi güzel bi gelişme işlem sonunda faturayı burda paylaşırsanız ne gibi parçalar değiştiği işlem detayları hakkında ( servis gözünde ) hangi adımlar olduğu bilgilendirici olabilir.Uzunca süredir iş yoğunluğundan dolayı yazamamıştım. Golfümüzün sunroof çerçevesi yetkili servis işyeri sigortası kapsamında değişti. Yaklaşık 2 ay oldu herhangi bir sorun şikayet ile karşılaşmadım. Artık cam tavana tövbe etmiş biri olarak mümkün mertebe kullanmamaya çalışıyorum. Son halini ek olarak paylaşıyorum. Sormak istediğiniz bir husus olursa yazabilirsiniz.