- İsim
- Serkan
Tungsten griyusuf dedi:Aradaki farkları gözden geçirelim.Amacım 1.2 motorda görünüş ve donanım zenginliğiydi maz 65.000 şimdi ise 1.4 ve 70.000e kadar çıktım hep bu belirsizliklerden ben bu aracı en az 6 sene kullanırım zaten hafta sonraları kullanıyorum hafta içi belki 1 gün murat hocanın dediği gibi boşa beygir beklemesin kapıda niye dursun. Çok kararsızım çokBu opsiyonların olmasa 1.2 sana uygun ama opsiyonların highlineda standar. Zam gelmeyecek bile olsa highline alman lazım senin. Hiç düşünme erkenden de aracına kavuşursun. Yanlız 125ps bulursan onu al.Evet yusuf hocam aklıma sen soktun araştırdım zaten başıma bu geldiDaha önce de dedim. Senin opsiyonlar higlineda var. Kesinlikle highline al. Satarken dua edersin
Bej iç döşeme nasıl acaba içimi kurcalıyor u led de yok en önemlisi zam ve indirim biter mi ?
http://www.golftutkusu.com/hangi-golf-bana-daha-uygun/highline-ile-comfortline-donanim-farklari/
Burada Murat hocam özetlemiş.
Opsiyonlarını tekrar yazar mısın 1.2 deki.
Quartz iç döşeme
Bixenon farlar ve led gündüz farları
17 dijon jant
Sürüş konfor paketi
Highline tabiki yüksek herşey ama ekonomi açısından seçmiştim hemde ihtiyacım olanları almıştım. Birde kapora verdim 1000 tl iptal edip hemen parayı verirlermi üretim tarihi planlandı bile bide bu var