hazır uled li araç bulmak çok zor. ancak sipariş iptali falan olacak.
Değerli Hocam;Redline dedi:Birde vermiş olduğum sipariş iptali için ne yapmam gerekli 1000 tl kapora vermiştim nasıl bir yol izlemeliyim ?
Murat hocam günaydınsilvershadow dedi:Değerli Hocam;Birde vermiş olduğum sipariş iptali için ne yapmam gerekli 1000 tl kapora vermiştim nasıl bir yol izlemeliyim ?
Herhangi bir gelişme var mı?
Çevrendekiler yakın zamanda vw üzerinden araç almamıştırRedline dedi:Murat hocam günaydınDeğerli Hocam;Birde vermiş olduğum sipariş iptali için ne yapmam gerekli 1000 tl kapora vermiştim nasıl bir yol izlemeliyim ?
1.4 için kara kıldım yalnız krediyi bekliyorum onaylanırsa cuma gidiyorum.Bu sipariş iptali için illa telefon ilemi görüşmek lazım çevrem diyorki o araç satılmadan kaporanı vermezler
tam olarka ne yapmam lazım yusuf hocamyusuf dedi:Çevrendekiler yakın zamanda vw üzerinden araç almamıştırMurat hocam günaydınDeğerli Hocam;Birde vermiş olduğum sipariş iptali için ne yapmam gerekli 1000 tl kapora vermiştim nasıl bir yol izlemeliyim ?
1.4 için kara kıldım yalnız krediyi bekliyorum onaylanırsa cuma gidiyorum.Bu sipariş iptali için illa telefon ilemi görüşmek lazım çevrem diyorki o araç satılmadan kaporanı vermezler
Bir önceki mesajımda söylediğim gibi sadece bir başka yerden araç almaya karar verdiğinizi söylemeniz yeterli.Redline dedi:Murat hocam günaydınDeğerli Hocam;Birde vermiş olduğum sipariş iptali için ne yapmam gerekli 1000 tl kapora vermiştim nasıl bir yol izlemeliyim ?
Murat hocamın rehberi sizin için burada http://www.golftutkusu.com/rehber/bir-baska-sehirden-arac-satin-alma-rehberi/Redline dedi:Şehir dışı araç alma prosedürü nasıl işliyor acaba bu parayı oraya gittiğimizdemi yoksa Onların verdiği hesabamı yatırıcaz plaka işlemlerine başlamaları için nasıl bir yol izleyeceğiz.
@silvershadowyusuf dedi:Murat hocamın rehberi sizin için burada http://www.golftutkusu.com/rehber/bir-baska-sehirden-arac-satin-alma-rehberi/Şehir dışı araç alma prosedürü nasıl işliyor acaba bu parayı oraya gittiğimizdemi yoksa Onların verdiği hesabamı yatırıcaz plaka işlemlerine başlamaları için nasıl bir yol izleyeceğiz.