ladinkayin
Üye
- İsim
- H
@Talip Polat@Talip Polat Bu nasıl bir mantıktır ben anlamadım. Bayi size yardımcı olacak siz st den davacı olacaksınız demek bizde çalışan her st potansiyel dolandırıcı olabilir kapora verirseniz dolandırılabilirsiniz ve biz sorumluluk almayız kendi başınızın çaresine bakın demektir. Ben arabayı doğuş bayiisinden alıyorum st den 2. el araba almıyorumki st ile bizzat kendim uğraşayım. Daha neler göreceğiz bakalım Bence bu şekilde davranmaya devam ederlerse direkt bayiiyi mahkemeye vermek düşünülebilir (hukukçu arkadaşlar ne der?) zira şahışı mahkemeye verip kazansanız bile paranızı alamazsınız. O st yi TR de bulmak samanlıkta iğne bulmaktan zor ben size söyleyeyim
Ben kiracıyla davalık oldum, davayı kazandım şimdi koskoca TC o adamı bulamıyor iyi mi? 8 bin TL alacağım var 2 senedir alamıyorum. Sevsinler bu memleketin adaletini diyorum.
Özet : şahısla kesinlikle muhatap olmayın sizin muhatapınız bayiidir.
Ben kiracıyla davalık oldum, davayı kazandım şimdi koskoca TC o adamı bulamıyor iyi mi? 8 bin TL alacağım var 2 senedir alamıyorum. Sevsinler bu memleketin adaletini diyorum.
Özet : şahısla kesinlikle muhatap olmayın sizin muhatapınız bayiidir.