Bakin arkadaslar kabaca yaziyorum...
1-Arabanin bastigi turbo basinci degismiyor
2-Arabanin gonderdigi yakit degismiyor
3-Kisaca iceri ne fazla hava sokuyor,nede fazla yakit yolluyor.Kabaca guc icin gereken hicbirsey degismiyor,ne yapiyor bu arabada guc geliyor bana bunu aciklarmisiniz?
4-Diyelim yukaridaki maddeyi savunmuyorsunuz,diyorsunuzki gaz tepkimesini degistiriyor. 01 enginedr measurements blockdan gaz pedali sensorunu acin.Dip gaz yapip biraktiginizda %si ni gosterir.Kodlamali kodlamasiz bakin hicbirsey degismiyor
5-44 Steering asist yani direksiyondan nasil motora mudahale edebilir bunun bir teknik aciklamasini yazarmisiniz? 01 Engineden kodlasaniz gene eyvallah diyecegim ama Direksiyon kanalindan kodlama yapiyorsunuz...
6- Teknik olarak nasil guc verdigini yazabilirmisiniz?Hepiniz hislerinizi yaziyorsunuz...Arkadasin abisinin arabasina kodlama yaptik,ayricada 10hp actik diye dalga gectik.Gecen karsilastik bana dua ediyor araba cok hizli oldu diye
7-Hadi herseyi gectim,kaciniz pedalcommander&sprintbooster tarzi arac kullandi veya kullanmadi bilmiyorum ama ben kullandim.Onun en yuksek kademesi bile hizlanma verilerini 0.1sn bile degistiremezken bu kodlama neyi degistiriyor? Nasil arabanin sarsintili vites atmasini engelliyor nasil yani?
8-Benim arabamda 40.000kmdir yazilim var,kimmis o yazilimdan sonra esas bu islemi yapan?Varsa deneyelim roll yapariz
9-Simdi arabanda yazilim var ondan dolayi anlamiyordun diyenler olursa bircok arkadasimin stock arabasinda denedik hicbirsey degismiyoor.
Kusura bakmayin,arabam bozuksada bozuk kodlu tum arabalarla denerim