Furkan1710
Yeni Üye
- İsim
- Furkan
Acele yazınca anlasılmaz olmus biraz haklısınız. Bahsedilen kodlamayı yaptım. rölantide bile gaz tepkisini beğendim. fark oldu bence.. Sonrasında olmus mu diye tekrar sürerek kontrol etmeye gerek duymadım.@PassificGolf7 Hocam neyi kullanmaya gerek duymadınız? Kodlamadan mı memnun kalmadınız?
Valla ben sevdim. Ama olumsuz bir durum konusunda fikrim yok.. zarari ziyani varmidir bilemiyorum. bende yeni yaptim. Burdan bakarak.. O nedenle karar sizlere ait.. Hayirli surusler.@PassificGolf7 Anladım hocam, yanıtınız için teşekkür ederim. Ben de yaptırmayı düşünüyorum uzun zamandır erteliyorum, olumsuz bir durum varsa bileyim diye sormuştum.
Hocam bu yöntemle videodaki sitede kodları kopyaladığı kısımda görünen kodlarla araç destekliyorsa App Car Play ya da Mirror Link aktif edilebilir miyiz peki?Arkadaşlar "Performans modunu getiremeyenler, veya getiripte çalıştıramayanlar;İlacınız burada =)
Valla hocam bi an mantıklı geldi aslında denemek lazım fakat bunu yapan yazılımcı onuda düşünmüştür diye düşünüyorum. Yani app connect açılmayada bilirHocam bu yöntemle videodaki sitede kodları kopyaladığı kısımda görünen kodlarla araç destekliyorsa App Car Play ya da Mirror Link aktif edilebilir miyiz peki?