ben bu foruma bayılıyorum teşekkür ediyorum
ben vagcom kullanmıyorum. o yüzden bu soruna cevap veremiyorum.@vsoner hocam bana offroad menu lazim ama adaptasyonda bulamıyorum alt menuleri
Aynen o ayari yaptim hocam sadece adaptasyon varya onda dedimleri basliklar yok ayar yapacagim@emrekoc01
Sorunuzun çözümü burada hocam, fakat arkadaşın en altta belirttiği gibi yaptınız mı? Ben de aynı şekilde açamamıştım sonrdan bit seçeneğini aktif edince olmuştu ona dikkat edin
EDIT----
Arkadaşlar bazı araçlarda long coding kısmından bir biti aktive etmeniz gerekiyor. Eğer olmaz ise, yukarıdaki talimatları uyguladıktan sonra aşağıdaki adımları izleyin. @Resul hocama sorunu bulduğu için teşekkürler.
5F > coding > long coding jeller > byte 24 > bit 2 aktif edin.
@Resul hocama ben de teşekkür ederim. bahsi geçen biti aktifleşince bende de açıldı offroad menüsü@emrekoc01
Sorunuzun çözümü burada hocam, fakat arkadaşın en altta belirttiği gibi yaptınız mı? Ben de aynı şekilde açamamıştım sonrdan bit seçeneğini aktif edince olmuştu ona dikkat edin
EDIT----
Arkadaşlar bazı araçlarda long coding kısmından bir biti aktive etmeniz gerekiyor. Eğer olmaz ise, yukarıdaki talimatları uyguladıktan sonra aşağıdaki adımları izleyin. @Resul hocama sorunu bulduğu için teşekkürler.
5F > coding > long coding jeller > byte 24 > bit 2 aktif edin.
hocam bu işlemi yaptığımda cc'da sorun yaşadım. bazen devreye girmemeye başladı ve hız 1 1 yerine 10 10 artıp azalmaya başlamıştı. yine siz de deneyimleyip geri dönüş yaparsanız sevinirm.Merhaba,
Bir şey buldum belki faydalı olabilir daha deneme fırsatı bulamadım dener denemez geri bildirim yapacağım.
SEAT/SKODA/VOLKSWAGEN gaz hassasiyeti AUDİ ye göre tepkisiz kalıyor sanırım aşağıda verdiğim değişiklik sayesinde bunu ortadan kaldırmak mümkün olabilir.
*01- Engine
*07 - Coding
*Byte 0, Bit 0-2,
* 01-SEAT/SKODA/VOLKSWAGEN yerinde 02-AUDİ seçilerek işlemi tamamlıyoruz.
Daha önce deneyen arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.
Öncesi
Ekli dosyayı görüntüle 42949
SonrasıEkli dosyayı görüntüle 42950