Değerli forum üyeleri ,değerli yöneticiler
Öncelikle bu kodu bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.Belirtilen kodu dün A3 1.2 Tfsi Stronic aracımda uyguladım.Aracım daha önceleri gaz tepkimesi ve vites geçişleri kararsız kalmaktaydı.Kodu yaptıktan sonra aracımı kullanıp farkını anlamak için test edip yorumlarımı paylaşmak istedim.Belirtilen kod aracımda gaz tepkisinin daha hassas olması ve aracın vites değişim aralığında daha seri olması ve devirli kullanması oldu.Kalkışlar da daha belirgin bir kararlılık ve vites devir aralığı ve tepkime olarak daha canlı bir araç kullanıyorum.Hantal bir araç gitmiş sanki daha çok gaz tepkilerine anında cevap verebilen bir araç ortaya çıkmıştı.Forumda bir çok kişi yakıt ile ilgili paylaşımlarda bulunmuş arttığı yönünde aracı gündelik nasıl kullanıyorsanız önceleri aynı şekilde kullanmanız yönünde olmasına dikkat etmeniz durumunda yakıt artmamaktadır.Bu kodu açtıktan sonra yaklaşık 580 km kadar yol yaptım iş sebebi ile haftasonu eskişehirdeydim.Aracın gaz tepkisi ve kararlılığı gerçekten çok hoşuma gitti.Birçok kişi forum sitesinde fark bu kod açıldıktan sonra fark göremediğini belirtmiş fakat ben kendi adıma kesinlikle katılmıyorum.Forumda su an en son ben denemiş oldum : )) Bu kodu bizlere ulaştıran yöneticilere , üyelere teşekkür ederim.