fcsrn
Moderatör
Aynen Hocam bu kodhocam bana yaptığınız kodlama bumu? Yakıt tüketimi çok fazla :000043-medium:
Aynen Hocam bu kodhocam bana yaptığınız kodlama bumu? Yakıt tüketimi çok fazla :000043-medium:
Hocam belki yanılıyorumdur ama en dikkat ettiğim şey başlangıçtan itibaren yakıt miktarı yükseldi kapalı iken tekrar açtım normale döndü hani seri de kullanırım ama açık hali daha güzel şu an memmunumİlk defa yakıt düştü diyen birini gördüm bu kodlama da. [emoji4] Bende ş. İçi 1-1,5 litre arası artmıştı 5 ay kullanıp kapattım.
Kodlama ile kapatılabiliyor Hocam. İçerden bir ayarı yok malesef.@fcsrn Eren hocam Yusuf hocam sağolsun benim aracımıda açmıştı yakıt konusunda benim evet dediğiniz gibi bariz bir artış söz konusu. Bu ACT modunu kapattım demişsiniz yine kodlama ile mi kapattınız yoksa media üzerinde kapatma için bir menümü var pek anlamadım. Yusuf hocama da yazdım bu konuyla ilgili.
hocam kodlama ile kapatılıyor demişsiniz ya, default değerine mi getiriyorsunuz oksa off konumu falan mı var?Kodlama ile kapatılabiliyor Hocam. İçerden bir ayarı yok malesef.