yusuf
Yönetici
Çok farkı olmaz hocam.Peki Manuel viteslerde yakıtı çok etkiliyor mu?
Çok farkı olmaz hocam.Peki Manuel viteslerde yakıtı çok etkiliyor mu?
Dsg kullanıcıları için gereksiz görüyorum hocamMerhaba, ben bu kodun DSG de Sport moddaki yüksek devirli kullanımdan farklı olarak, düşük devirlerdeki vites geçiş süresini yada gaz tepkisini arttırdığını düşünmüştüm. D'de 6. vitesteyken S'ye alınca direkt 4'e çeker mesela. Eğer DSG deki sport mod ile aynı ise kolay kolay 6 yada 7. vitesi göremiyor oluruz, öyleyse hiç bu işe girmeyeyim o zaman. Bu kodu kullanan ve konuya hakim üstadların görüşünü alabilir miyim?
Değildir hocam. Bu sadece aracın fabrikasyon spor modu oluyor.Saygıdeğer hocalarım Performans Kodlaması denilen kodlama ( ACT MODU ) Pedal Commander olayının birebir aynısı mıdır? Yoksa başka bir uygulama örneği midir? Saygılarımla.
Fabrikasyon spor modu açılınca s moduna alırsak değişen bir şey oluyor mu ?Değildir hocam. Bu sadece aracın fabrikasyon spor modu oluyor.
Ben de diğer arkadaş gibi s mod ile aynı diye düşünmüştüm. Öyleyse dsg de s mod'a almaktan farklı bişey bu. Çünkü s mod vites geçisi ile ilgili. Bu durumda dsg olsa da yapılmasında fayda olarak yorumlayabilir miyiz? Gaz tepkisi canlanacaksa?S mod vites ile alakalı. Spor mod gaz tepkisi. Pedalın gaz yeme aralığı
Gaz tepkimesi canlanır Emre HocamBen de diğer arkadaş gibi s mod ile aynı diye düşünmüştüm. Öyleyse dsg de s mod'a almaktan farklı bişey bu. Çünkü s mod vites geçisi ile ilgili. Bu durumda dsg olsa da yapılmasında fayda olarak yorumlayabilir miyiz? Gaz tepkisi canlanacaksa?
İyi akşamlar Yusuf hocam, siz İstanbul'daydınız sanırım. Bu kodu sizinle birlikte uygulama imkanımız olabilir mi acaba? Saygılar..S mod vites ile alakalı. Spor mod gaz tepkisi. Pedalın gaz yeme aralığı
Bilgi için teşekkürler Ender hocam. İyi akşamlar..Gaz tepkimesi canlanır Emre Hocam [emoji4]
Aracım dizel dsg keyifli oluyor denemekte fayda var deneme düşüncesindeki arkadaşlar için.
Kablom yok olursa ilk iş bunu deneyeceğimGaz tepkimesi canlanır Emre Hocam [emoji4]
Aracım dizel dsg keyifli oluyor denemekte fayda var deneme düşüncesindeki arkadaşlar için.
bu tuşu alıp taktıramıyor muyuz? ordan değiştirirdik kafamıza göreEvet hocam tahmin ettiğim gibi bizde tuş olmadığı için buradan kablo ile aktif etme gibi, dediğiniz de haklısınız uzun süre kullanımda biraz zararı olabilir. ama kapamayı da özellikle gösterdim. kolaylıkla geçiş yapabiliriz.