Golf 7 Su Alan Araçlar Hakkındaki Tespitim

benimde yaklaşık 1 aydır sağ arka koltuk tabanda yani ayak basma yerinde su alma sıkıntım var,biraz önce servise gittim masraf 3000 i geceçer abi dediler.
aracımda stoplar orjinal.sadece ender elektronikte logo içi arka kamera montajı yapıldı.sunroff giderlerimi kontrol ettirdim giderler açık.bu araba başka nereden su alır.

Bagajın su alma sorunu benim de başıma geldi sonunda. Aracım 2014 model. Su sadece stepnenin olduğu yerde var. Başka hiçbir yerde su yok. Sizde de bu şekilde mi? Su alabileceği yerleri kontrol ettim ancak bulamadım. Diğer her yer kuru. Sizce suyu nerden almış olabilir? Stoplarım orijinal. Aracım yoğun bir kar ya da yağmur altında kalmadı. Uzun süredir yıkama bile yapmadım. Genel olarak kapalı garajda duruyor.

benimde yaklaşık 1 aydır sağ arka koltuk tabanda yani ayak basma yerinde su alma sıkıntım var,biraz önce servise gittim masraf 3000 i geceçer abi dediler.
aracımda stoplar orjinal.sadece ender elektronikte logo içi arka kamera montajı yapıldı.sunroff giderlerimi kontrol ettirdim giderler açık.bu araba başka nereden su alır.
Sağ arka kapıdaki hoparlör contası eskimiş yıpranmış olabilir. Kapının gideri de tıkanmıştır belki, bu yüzden biriken su oradan içeri sızıyordur.

Arkadaşlar Golf7 bagaj su alma için İstanbul Anadolu yakasında yaptırıp Ustasını tavsiye edecekler var mıdır ?

Geri
Üst Alt